Muntatge amb l'estadi de San Mamés, l'escut de l'Athletic Club a dalt a l'esquerra, l'escut de la Reial Societat a dalt a la dreta i una ombra negra al centre

El futbolista sense lloc a la Reial Societat que sona per a l'Athletic

L'Athletic Club podria aprofitar un descart de la Reial Societat

És sabut que la rivalitat entre Athletic Club i Real Sociedad ha estat una constant al nostre futbol durant molts anys. I han estat diversos els jugadors que han fet les maletes per passar d'un club a l'altre al llarg del temps. Sense anar més lluny, hi ha el cas d'Íñigo Martínez que va fitxar per l'Athletic Club procedent de la Reial. Però si mirem enrere, hi ha molts altres casos com els de Zubiaurre, Alkiza o el de Yuri Berchiche.

La majoria, han estat futbolistes que han passat de l'equip donostiarra a l'Athletic Club, i en aquesta tessitura es podria donar un altre canvi d'aires seguint el mateix camí la temporada que ve, amb l'arribada d'un jugador de la Reial Societat al conjunt que dirigeix Ernesto Valverde.

Robert Navarro no compta amb minuts i podria recalar a l'Athletic Club

El migcampista en propietat de la Reial Societat està jugant aquesta temporada al Cadis amb què ha disputat 18 partits i ha donat una assistència. Tot i que Robert Navarro acaba contracte amb l'equip txuriurdin el 2025, els donostiarres veurien amb bons ulls deixar-lo sortir al proper mercat d'estiu en forma de traspàs.

⚽ ¡Golazo! Robert Navarro se estrena con el Cádiz Club de Fútbol

La dura competència que té al centre del camp de la Reial Societat, amb jugadors com Zubimendi, Mikel Merino o Brais Méndez, fan inviable que Imanol Alguacil li pugui assegurar minuts a l'equip , de manera que la sortida del català sembla ja assumida per totes les parts. La línia de mitjans és on la competència és més ferotge al quadre donostiarra. Tot plegat, juntament amb el gran interès que ha mostrat l'Athletic Club per aconseguir Robert Navarro augmenten les possibilitats que acabi vestint l'elàstica blanc-i-vermella la propera campanya.

Encaix a l'Athletic Club

Robert Navarro, als 21 anys, és un futbolista d'enorme projecció, que es pot desenvolupar tant al centre del camp com en posicions ofensives. La seva polivalència s'uneix al gran dinamisme i versatilitat que el fan un futbolista molt complet i a tenir en compte.

A l'Athletic tampoc no ho tindria fàcil, ja que la competència és molt alta a l'equip d'Ernesto Valverde. Navarro pot ocupar la banda esquerra on Nico Williams és un fix. També es podria desenvolupar com a interior on Ruiz de Galarreta ho està brodant aquesta temporada.

Però les qualitats de Robert Navarro el converteixen en una alternativa útil, amb molta vocació ofensiva, podria associar-se amb jugadors com Sancet o Guruceta i fer un salt de nivell a l'equip, bo en l'última passada, podria tenir l'opció de rotar posicions a les diferents competicions que competeixi per alternar els jugadors i donar-los descans.