En-Nesyri, davanter del Sevilla

En-Nesiry podria marxar: El '9' de garanties que vol el Sevilla FC per cobrir-lo

El club sevillà vol eradicar els seus problemes amb el gol i ja tenen escollit l'ariet ideal per suplir el marroquí

Un dels arguments que explica millor la tràgica situació que està vivint el Sevilla és la reducció notable de les seves cotes golejadores respecte a anteriors campanyes. A hores d'ara de la temporada, quan ja han transcorregut 30 jornades, acumula 7 gols menys que el curs passat. Té una mitjana d'un gol per partit; i això, per a un equip com el de Nervión, són xifres molt baixes.

El seu màxim golejador, En-Nesyri, ha vist porta en 10 ocasions, molt per sota de les referències en atac d'altres clubs. I tot i ser el jugador més destacat a les ofensives, el marroquí no està acabant de destacar tot el que s'esperava. A més, ja es va evidenciar fa unes jornades que la relació amb el cos tècnic no és la més saludable.

Per tots aquests motius, el Sevilla està planejant fer un rentat general el pròxim estiu; i això també inclou En-Nesyri. El club sevillà requereix un '9' de garanties que pugui fer una mitjana de molts més gols que el marroquí. I Víctor Orta sembla haver-li fet l'ull a un altre ariet de LaLiga que no deixa de marcar: Alexander Sorloth.

Alexander Sorloth, la solució

Més enllà dels seus poc ressenyables números golejadors, En-Nesyri és carn de venda aquest estiu perquè acaba contracte el 2025. La seva renovació amb els sevillans no està a l'ordre del dia -de fet, sembla difícil que es produeixi- i, per tant, si a Sevilla volen obtenir rèdit econòmic per ell, li han de donar sortida a la pròxima finestra estival. Si no, sortirà de franc el 2025.

Per ocupar el seu lloc intentaran batallar per aconseguir el fitxatge d'Alexander Sorloth, actualment al Vila-real. Són 17 gols i 5 passades de gol les que ha aconseguit el noruec aquesta temporada (en 33 partits); 7 dianes i una assistència en els seus últims 7 duels amb l'elenc groguet. A més, prèviament havia aconseguit anotar dos gols al Barça en els dos xocs en què s'hi ha enfrontat aquest curs.

Alexander Sorloth Highlights Goals Skills

El noruec va jugar els dos anys anteriors cedit a la Reial Societat, on també va destacar, encara que una mica menys, marcant 24 gols en 90 participacions. Amb tot, als 28 anys, Alexander Sorloth està en el millor moment de la seva carrera i el Sevilla vol aprofitar-ho.

El problema: els diners

Tot i que el valor actual de mercat de l''11' del Vila-real és de 15 milions d'euros, els castellonencs començaran a negociar amb els clubs que sobrepassin el llindar del 20 'kilos'. Aquestes xifres semblen una mica elevades per a un Sevilla que no està en el millor moment financer. Així doncs, tot dependrà de la quantitat de diners que els sevillans aconsegueixin reunir a través de les seves vendes; entre elles, les d'En-Nesyri.