Muntatge amb una imatge del Cívitas Metropolità de fons i en primer terme Nahuel Molina amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid

Nahuel Molina qüestionat: El reserva del Girona que podria substituir-lo

El Cholo Simeone busca a Girona un recanvi per al seu lateral dret

Lluny del seu nivell mostrat al Mundial de Qatar on Nahuel Molino es va convertir campió del Món amb l'albiceleste, el lateral que va arribar la temporada passada procedent de l'Udinese italià no està rendint al nivell que el Cholo n'espera. I és que després d'una molt bona primera temporada, en què Molina va disputar 33 partits i va marcar 4 gols, l'actual no és un bon curs per al d'Embassament.

La fragilitat mostrada en defensa, sortint molt assenyalat en la contundent derrota a la tornada de la Copa del Rei davant l'Athletic Club, afegit al mal partit en l'última derrota de Lliga davant el Cadis han fet vessar la paciència del seu entrenador. Tot plegat fan que Simeone hagi de mirar altres equips per redreçar el rumb al seu lateral dret.

L'opció Arnau Martínez

El lateral dret del Girona FC, i que ja va estar a l'òrbita de grans equips com el Barça la temporada passada, està jugant un rol secundari al club català a causa de l'explosió del brasiler Yan Couto en la seva mateixa posició. La gran competència que manté amb Couto i on Michel sembla haver-se decantat per l'internacional brasiler, farien que Arnau veiés amb bons ulls el possible fitxatge per l'Atlètic de Madrid.

Arnau Martínez is a Beast Right-Back! Skills & Highlights 2023

Pitjor rendiment aquesta temporada

Arnau ha disputat 15 partits aquest any i ha donat 2 assistències. El lateral català té contracte amb el Girona fins al juny del 2025 i el valor de mercat actual, segons Transfermarkt, és d'uns 15 milions d'euros. Per la seva banda, Nahuel Molina té contracte amb l'Atlètic de Madrid fins al 2027 té molt més cartell al mercat on encara la seva cotització és prou alta perquè el quadre matalasser pugui fer caixa, ja que el preu de traspàs de Nahuel Molina rondaria els 45 milions d'euros.

Les urgències de l'Atlètic de Madrid a fortificar aquesta posició serà un dels trencaclosques fins a final de temporada per a Simeone que avui veu a Arnau Martínez el candidat més apte per ocupar el lateral dret del seu equip.