Muntatge amb Hansi Flick en una roda de premsa, l'escut del Barça a dalt a l'esquerra i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El que el Barça tenia a punt amb Flick si Xavi no hagués anunciat la seva continuïtat

Les paraules d'una de les icones del futbol alemany auguraven el fitxatge de Flick pel Barça

La terna de noms que estaven a la llista de futuribles entrenadors per al FC Barcelona la temporada que ve fa mesos que és el focus del debat i de les especulacions periodístiques. Tot estava esperant les últimes notícies sobre si Xavi Hernández reconsiderava la seva decisió d'abandonar el club en finalitzar la temporada, o per contra seguia un any més i esgota l'any que li queda de contracte.

Durant els últims mesos, després de la roda de premsa a la derrota per 3 a 5 davant el Vila-real al Lluís Companys i on Xavi va anunciar el seu adéu, els rumors sobre el futur entrenador blaugrana no ha parat de sobrevolar Can Barça . Però d'entre tots els noms que han sortit a la palestra, el que va agafar més força va ser el de l'exseleccionador alemany Hansi Flick.

Lothar Matthäus va confessar que Flick serà el futur entrenador del Barça

El mític centrecampista del Bayern Munic i de la selecció alemanya durant la dècada dels vuitanta i noranta, Lothar Matthäus va revelar que Hansi Flick podria ser el proper inquilí de la banqueta blaugrana .

¡BRUTAL CHARLA DE FLICK CON ALEMANIA! ASÍ DIRIJE FLICK, EL POSIBLE ENTRENADOR DEL BARÇA

Matthäus va deixar entreveure aquesta opció en una entrevista per al portal 'Sky Alemanya' on va afirmar que: "És possible que ningú al Bayern confiï a Flick per tornar a exercir d'entrenador. Jo confiaria en ell perquè sé que és un excel·lent entrenador i una excel·lent persona, però no té ganes de tornar a entrenar a la Bundesliga. Fins on jo sé, Hansi Flick ja no treballarà més a la Bundesliga.

Lothar Matthaus 🧑🏻 | El mejor rival que tuvo Maradona 😱💥

Hansi Flick, era el preferit de Joan Laporta

L'actual president del FC Barcelona, Joan Laporta, no ha amagat la predilecció pel tècnic alemany quan sonaven diferents noms per a la banqueta culer. Flick era, en aquest sentit, una aposta clara del màxim mandatari del club blaugrana.

I és que cal recordar que Joan Laporta va tenir una reunió, al mes de març, amb Pini Zahavi, representant de Robert Lewandowski i del tècnic Hansi Flick . La reunió es va produir en un dels restaurants més coneguts de la capital catalana, el Botafumeiro, durant més de dues hores. Laporta i Zahavi tenen una gran relació des de fa anys i ara, a més, han enfortit la relació després del fitxatge del davanter polonès.

Totes aquestes pistes induïen a pensar que, si Xavi acaba optant per deixar la banqueta blaugrana, les prediccions fetes per Lothar Matthäus podrien estar en la bona direcció i encaixar perfectament amb els moviments i reunions que ha mantingut Laporta les setmanes passades amb l'entorn de Hansi Flick. El tècnic alemany estaria aprenent espanyol i buscant casa a Barcelona, a més que sempre s'ha pronunciat favorablement sobre assumir les regnes de la banqueta del Barça.

El fitxatge estava pràcticament fet, però Xavi ha decidit quedar-se. Els camins de Flick i el FC Barcelona no s'ajuntaran... almenys per ara.