Muntatge amb l'Stage Front Stadium, una ombra negra al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

Se n'anirà del RCD Espanyol per tornar al seu antic equip

El futbolista periquito tornaria al que va ser el seu equip durant 2 temporades

El RCD Espanyol no ha estat mai més d'una temporada en segona divisió en les 6 ocasions en què el club periquito ha perdut la màxima categoria. Tot i que l'última vegada és molt recent a l'aficionat blanc-i-blau, ja que va ser el 2020, tenen molt assumit que romandre en la categoria de plata ha de ser el més curt possible.

Des de l'arribada de Manolo González a la banqueta periquita l'equip ha aconseguit frenar la sagnia defensiva, però ara el problema és el gol. El seu balanç ha estat de 2 victòries i 5 empats, sent millors números que els obtinguts per Luis García i Luis Miguel Ramis , però l'ascens directe exigeix més punteria de cara al gol i més victòries.

L'equip ha vist com s'ha deixat escapar Real Valladolid i Leganés a dalt de la taula, estant a 7 i 4 punts respectivament, ocupant una quarta plaça que li donaria accés a uns exigents i complicats play off d'ascens on de quatre equips que els disputen només un acaba emportant-se el premi de pujar a primera divisió.

Fernando Calero tornaria al Real Valladolid

Precisament un dels jugadors que ha anat perdent protagonisme a l'Espanyol ha estat el defensa Fernando Calero. El futbolista de Boecillo va arribar al club català el 2019 procedent del Reial Valladolid pel qual es van pagar 8 milions d'euros de traspàs .

Fernando Calero ● Skills , Defending Skills , Tackles ●│2018 - 2019│►HD

Calero ha disputat un total de 124 partits des que va arribar a l'Espanyol, i està sent un habitual dels onzes titulars en una temporada en què a més suma 3 gols . Calero va arribar al club pucelà el 2016 i, després d'un any al filial, es va mantenir 2 temporades al primer equip. Des del mes de març que va patir una lesió, el defensa castellà no ha disputat més de 10 minuts.

Calero va arribar a disputar fins a 63 partits amb el primer equip val·lisoletà amb què va aconseguir materialitzar 3 gols, els mateixos que porta en una sola temporada amb el RCD Espanyol . El seu poder aeri i bon criteri a l'hora de treure la pilota jugada la fan una de les cartes més importants del central castellanolleonès.

Opció de cessió per una temporada

En cas d'acabar recalant al Real Valladolid, i qui sap si de nou a primera divisió, el director esportiu del conjunt blanc violeta, Domingo Catoira, es plantaria l'opció de cedir a Calero un any perquè s'adapti una altra vegada a la primera divisió . El club que dirigeix Ronaldo Nazario avalua la possibilitat que la cessió sigui amb opció de compra no obligatòria.

A més, al Reial Valladolid tindria la fèrria competència del camerunès Enzo Boyomo que juga al mateix perfil que Calero, i que és el titular indiscutible de l'equip dirigit per Pezzolano . Boyomo ha disputat 36 partits en què ha anotat un gol i té contracte fins al juny del 2027 i no sembla que el club val·lisoletà estigui per tasca de desprendre's d'ell en cas d'ascens.

Totes les opcions amb el futur de Calero estan obertes, qui estant o no a l'Espanyol la temporada que ve té opcions reals de tornar a competir a la màxima categoria, amb la incertesa de quin club apostarà fermament per ell i si el llastre de les lesions us permetran tornar a tenir la continuïtat que antany.