Muntatge amb Joan Laporta a l'esquerra i Ansu Fati a la dreta i l'emoticona d'una bossa de diners a la part inferior dreta

Un altre gran de la Premier vol Ansu: L'oferta que acceptaria Laporta

Un gran d'Europa disposat a fer una oferta per al traspàs d´Ansu Fati

Moltes de les esperances dipositades a trobar algú que suplís Messi estaven dipositades a la figura del jove Ansu Fati. El jugador del planter del Barça va trucar a la porta del primer equip amb només 16 anys. Ansu, batent gairebé tots els rècords, va debutar amb el primer equip el 25 d'agost del 2019, amb 16 anys i 298, sent el segon més jove de la història del club blaugrana. El bon rendiment d'Ansu va fer pensar que es podria convertir en el nou jugador que comandés la nau blaugrana els propers anys.

Però lluny de ser una realitat Ansu ha viscut un autèntic calvari amb les lesions, un total d'11 mentre vestia l'elàstica culer i que ha estat un llast per a la seva projecció. El club blaugrana, veient el temps d'usència del davanter i l'escàs rendiment, va obtenir per cedir-lo al Brighton & Hove Albion FC on tampoc ha trobat la regularitat, havent disputat 15 partits i ha anotat 2 gols.

El Manchester United disposat a endur-se Ansu Fati

Però en les últimes hores s'ha produït un gir inesperat pel que fa al futur del jugador del planter blaugrana. I és que els Red Devils haurien preguntat al representant d'Ansu Fati, Jorge Mendes, per la situació actual del jugador. Cal recordar que Ansu té contracte amb el Barça fins al 30 de juny del 2027, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros. Segons ha transcendit, el United estaria disposat a oferir els 40 milions d'euros amb què estaria taxat en aquests moments el davanter del Brighton. Sens dubte, al United avui tindria una forta competència en la seva posició d'extrem pel flanc esquerre ja que és la posició que, actualment, ocupa l'internacional anglès Marcus Rashford.

Ansu Fati MUY SOLO en su Brighton

A l'òrbita del Sevilla i el Wolverhampton

Ansu Fati ja ha anat sonant durant l'últim any per a altres equips que estarien disposats a aconseguir els seus serveis. Un d'ells ha estat el Sevilla, ja que el conjunt sevillà buscava al passat mercat d'estiu una possible cessió d'Ansu Fati, assegurant-li minuts a l'ariet encara en propietat del Barça. El seu pare, Bori Fati, va aporstar per mirar la Premier com a millor opció perquè el seu fill tornés a agafar el to competitiu.

D'altra banda, el Wolverthampton també va entrar a la licitació pel jugador, ja que el club anglès va anar més enllà i va arribar a oferir l'estiu passat 30 milions d'euros al Barça a més del centrecampista portuguès, Rubén Neves , en una operació en què semblava que podia arribar a bon port, ja que Jorge Mendes té molts jugadors representats a l'actual plantilla del Wolverhampton. Al final, al Barça no li va acabar de seduir l'opció i va acabar per cedir una temporada a Ansu Fati al Brighton que dirigeix l'italià Roberto De Zerbi.