Muntatge amb una imatge de futbolistes del FC Barcelona durant un partit ia la cantonada superior esquerra, l'escut del Manchester United

El Manchester United proposa un intercanvi al Barça

El nom ofert pels 'red devils' ja fa temps que sona per al conjunt blaugrana

El United hauria plantejat al FC Barcelona un intercanvi de jugadors, on el club britànic cediria Jadon Sancho a canvi de l'arribada del brasiler Raphinha. El tècnic dels 'Red Devils', Ten Hag, veuria amb bons ulls aquesta incorporació de l'extrem del Barça després que Sancho abandonés la disciplina de l'equip, argumentat per les males conductes que l'internacional anglès ha dut a terme els darrers mesos.

Actualment, Sancho es troba cedit al Borussia de Dortmund, equip on va explotar com a jugador i que li va fer arribar a les files dels d'Old Trafford a l'estiu de 2021. Sancho, té contracte fins a 2026, però els últims esdeveniments on , dentre altres , Ten Hag creia que el davanter no s'entrenava com devia, podrien precipitar la rescissió del seu contracte i l'arribada a l'Spotify Camp Nou sempre que el Barça accepti un hipotètic intercanvi per l'extrem esquerrà Raphinha.

Tot i això, Deco, que és l'agent de l'extrem blaugrana, i la secretaria tècnica del Barça haurien d'estudiar la viabilitat d'aquesta operació. Cal recordar que tant Sancho com Raphinha van costar 85 milions d'euros cadascun als seus clubs respectius. En el cas del brasiler està complint la segona temporada a Can Barça on, després d'un primer any irregular, estava gaudint de certa estabilitat tot i haver patit una lesió que li ha mantingut diverses setmanes apartat dels terrenys de joc.

Raphinha va arribar al Barça procedent del Leeds United, precisament d'una Premier que podria ser el proper destí la temporada que ve, sempre que el club blaugrana accepti l'oferiment del Manchester United d'intercanviar-lo per l'anglès Jadon Sancho.

Què aportarien als possibles nous equips?

L'intercanvi potencial podria ser beneficiós tant pels clubs com pels jugadors. El Manchester United busca afegir més tall i qualitat al terç final del camp , i Raphinha podria proporcionar això amb els millors anys de la seva carrera per davant. La seva experiència prèvia a la Premier League amb Leeds també podria veure'l assentant-se ràpidament i tenint un impacte immediat si torna al futbol anglès.

Qué C4R4J0S le pasó a Jadon Sancho? ten Hag destruyó su carrera

Per al FC Barcelona, mentre que la perspectiva d'afegir a Sancho podria no semblar immediatament atractiva atesa la seva forma recent, val la pena recordar el talent innegable que té Sancho. És un jugador conegut per les seves habilitats de regat, velocitat i visió tant per a gols com per a assistències. Un canvi d'escenari i la configuració tàctica sota el nou tècnic culer podrien oferir-li un nou començament per redescobrir la forma dels seus dies a Dortmund.

Tots dos clubs tenen les seves consideracions, amb el Barça possiblement preferint un acord en efectiu en lloc d'un intercanvi, mentre que Manchester United podria trobar un intercanvi més pràctic financerament.