Muntatge amb l'Estadi de La Romareda, Maikel Mesa al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

Maikel Mesa podria canviar d'aires i deixar el Reial Saragossa

El migcampista valora l'opció de sortir del club aragonès en finalitzar la temporada

Maikel Mesa té una dilatada trajectòria per equips de primera i segona divisió, aterrant la temporada passada el Reial Saragossa amb què ha disputat 33 partits i ha marcat 9 gols, sent una de les peces més importants de l'equip pel que fa a producció ofensiva fa.

Mesa està tenint un paper protagonista en un equip que lluita per evitar les posicions de descens i en què el canvi d'entrenador ha intentat estimular l'equip per retrobar-se amb el camí de la victòria. Amb les destitucions de Fran Escribá i Julio Velázquez, sembla que la recent arribada de Víctor Fernández, apostant pels jugadors joves, ha de donar un altre aire a l'equip.

Maikel Mesa, obre la porta de jugar amb el Tenerife

Nascut a La Laguna, Maikel Mesa ha deixat símptomes inequívocs que podria recalar l'equip de la seva terra la propera campanya. Avui dia sembla molt avançat el possible traspàs al club de Tenerife. I és que, tot i tenir contracte amb el Reial Saragossa fins al juny del 2025 , en les últimes declaracions de Mesa s'ha deixat entreveure que podria fitxar pel Tenerife el proper any.

🆕🔥 Maikel Mesa: experiencia, personalidad y gol

En una entrevista concedida a El Periódico d'Aragó, el migcampista ofensiu Santa Cruz de Tenerife es va deixar voler quan va afirmar que: “A tots ens faria il·lusió jugar algun dia a l'equip de la seva terra. Crec que és comprensible. Si preguntessis a un saragossà, et diria el mateix. Tant de bo es doni fer-ho al Tenerife. Seria un orgull haver jugat allà ia Las Palmas” .

I per si no quedava ben clar, Mesa va continuar insistint en la seva possible sortida al Tenerife quan va reconèixer que: “Sempre vaig voler jugar al Tenerife perquè en sóc. No es van donar les circumstàncies a la meva carrera i l'any passat hi va haver un acostament molt important, però això és el futbol”.

El Tenerife fortificaria el centre del camp

La possible arribada de Mesa al club canari li donaria una presència important al centre del camp a l'equip que dirigeix Asier Garitano. Jugant amb interiors ofensius com Waldo Rubio i Roberto López li podria donar un plus en atac per poder alimentar davanters amb gol com són Ángel Rodríguez o Enric Gallego.

A falta de 9 jornades per a la finalització de la Lliga Hypermotion, sembla que la sortida de Mikel Mesa a l'equip de la seva terra és més a prop que mai. Un reforç que si el Tenerife aconsegueix mantenir el bloc principal de l'equip podria armar un equip amb opcions a ascendir de categoria la temorada que ve .