Muntatge amb l'Estadi de Gran Canària, un cercle amb l'escut del PSG a dalt a l'esquerra, una ombra negra al centre i un cercle amb Fabrizio Romano a dalt a la dreta

Fabrizio Romano anuncia l'interès de la UD Las Palmas per aquest jugador del PSG

El club canari tindria el substitut de la possible sortida de Sergi Cardona

La UD Las Palmas ja fa més d'un mes que planifica la confecció de la seva plantilla per al curs següent. Amb l'equip en zona tranquil·la de la taula i sense aspiracions europees i tampoc perill de baixar, els dirigents del club canari ja van remenant les possibles arribades per a l'any que ve.

Una de les posicions que s'estan analitzant amb lupa és la del lateral esquerre. Doncs Sergi Cardona té molts números d'abandonar el club insular al final d'aquesta temporada que és quan se li expira el contracte.

Cardona apunta Betis i Atlètic de Madrid

El lateral català té ofertes molt importants a sobre de la taula. Ja des d'abans del mercat hivernal es parlava que tenia un acord verbal amb l'Atlètic de Madrid. El club matalasser sap que Mario Hermoso està més aviat fora del club i, malgrat l'acord que ja tindrien tancat amb Marcos Alonso, el club matalasser no renuncia a fitxar un lateral de recorregut com Sergi Cardona.

Cardona ha disputat 29 partits, anotant 1 gol i donant 2 assistències . Amb aquest rendiment un altre equip que està apostant fort per ell és el Betis. El club andalús té pendent reforçar aquesta petició mancant que es concreti la renovació de Juan Miranda. I el central gironí de Las Palmas és del gust del tècnic Manuel Pellegrini.

Layvin Kurzawa, l'objectiu de la UD Las Palmas

Davant d'aquesta situació, el club canari, segons ha informat el periodista Fabrizio Romano, estaria intensificant els treballs als despatxos per aconseguir el lateral esquerre del PSG, Kurzawa . El futbolista acaba contracte el juny d'aquest mateix any i ja s'hauria ofert a la UD Las Palmas. Tot i això, les converses entre els dos clubs encara estan en un estadi inicial.

Layvin Kurzawa ● Best Skills, Tackles, Goals & Assists 🔴🔵

Kurzawa ha anat de menys a més, i aquest fet li ha tancat la porta Luis Enrique a l'hora de donar minuts. El bon fer de Lucas Hernández en aquesta posició li ha privat de minuts a què va ser internacional amb la selecció francesa amb què ha disputat un total de 13 partits i ha aconseguit anotar un gol.

Una cursa de més a menys

Tot i això, Kurzawa no està travessant un dels seus millors moments futbolístics. Cal recordar que el 2017 es va convertir en el primer defensa a anotar un triplet a Champions League . Vivia la seva època daurada Kursawa. Va ser un partit en fase de grups contra l'equip belga de l'Anderlecht.

Però la decadència s'ha anat pronunciant les últimes temporades, ja que en la present només ha pogut disputar un partit. Queden lluny les 7 temporades que va viure amb l'equip parisenc i amb què va jugar un total de 153 partits en què va marcar 14 gols.

Una cessió per una temporada al Fulham abans de tornar al PSG només van deixar sis participacions amb l'equip anglès. Moments crucials per al futur de Kurzawa que podria tenir Las Palmas com a propera destinació.