Luiz Henrique en un camp de futbol. A la cantonada superior dreta, la bandera d'Itàlia

L'equip italià que vol endur-se Luiz Henrique del Betis

Un cop superat el problema de les apostes, Luiz Henrique intenta tornar a ser el de la temporada passada

El Real Betis va tenir un mercat de fitxatges d'estiu força estressant per a tots els seus directius i aficionats, ja que a causa del gran rendiment dels seus jugadors, molts equips d'Europa s'han interessat a contractar els serveis de les peces clau. Tot i això, l'equip bètic va aconseguir mantenir gran part dels seus líders (encara que va perdre Luiz Felipe a última hora) i alhora es va reforçar, de la millor manera, en un mercat liderat pels equips àrabs. Sense cap mena de dubte, el principal artífex de tot això ha estat Ramón Planes. El director esportiu va ser capaç de convèncer futbolistes com Marc Roca – cedit pel Leeds – o Isco, que va arribar gratis i s'ha convertit en la principal estrella de l'equip.

Sense oblidar Ez Abde. L'extrem tenia clar que només abandonaria el Barça per anar al Betis i això va ser gràcies a les gestions de Ramon Planes. Encara que mai no plou a gust de tothom. Un dels principals perjudicats del fitxatge d'Ez Abde ha estat Luiz Henrique, un dels futbolistes més destacats del Real Betis la temporada passada.

Luiz Henrique agrada molt a Itàlia

Segons els rumors que arriben des d'Itàlia i de l'entorn proper del jugador, l'Inter de Milà estaria interessat a contractar els serveis de l'extrem brasiler. Des de la seva arribada al Betis, Luiz Henrique es va guanyar la titularitat a l'equip, aconseguint així disputar més de 44 partits a primera divisió. La jerarquia d'aquest jugador i la seva facilitat per desequilibrar les defenses ho ha posat al focus dels grans d'Europa, ja que el potencial del futbolista és molt evident. Un bon rendiment que ha anat a menys aquesta temporada, disputant 10 partits de 16 possibles a la Lliga i sense ser capaç de marcar cap gol. Ha fet, això sí, dues assistències.

Las mejores jugadas y goles de 𝗟𝘂𝗶𝘇 𝗛𝗲𝗻𝗿𝗶𝗾𝘂𝗲 ✨💚 |HIGHLIGHTS

Un fitxatge de 15 milions d'euros

El futbolista brasiler té tot just un valor de mercat de 15 milions d'euros, però el cert és que aquesta xifra és molt inferior al que realment està –o estava– demostrant el davanter al camp. D'altra banda, el futbolista té una clàusula de sortida de 100 milions d'euros i acaba contracte el 2028, i per això si un equip vol fitxar-lo, estarà obligat a negociar amb l'equip verd-i-blanc.

A causa del potencial del jugador, l'Inter de Milà vol accelerar el procés de comprar, i planeja anar a l'atac a la propera finestra de fitxatges d'hivern. L'equip italià no vol que ningú se li avanci, per la qual cosa estaria disposat a desemborsar uns 30 milions d'euros. En qualsevol cas, el Betis ja no té tanta pressa a vendre després que l'escàndol d'apostes en què el futbolista brasiler estava embolicat i que podria haver-li comportat dures sancions va ser finalment arxivat.