Muntatge amb l'estadi de Riazor i al centre de la imatge a Lucas Pérez

Lucas Pérez, heroi del Depor: Què farà la temporada que ve?

El davanter corunyès ja hauria decidit el seu futur

Si el Deportivo de la Corunya col·leccionava icones i mites que han defensat el seu escut com Fran, Mauro Silva, Djalminha o Manuel Pablo, en els últims temps ha emergit un altre jugador que deixarà una empremta inesborrable al club gallec i aquest no és altre que Lucas Pérez.

El davanter natal de La Corunya ha ajudat de manera decisiva a l'ascens a la Lliga Hypermotion al seu club amb un gol decisiu contra el Barça Athletic. Dues temporades després el Depor torna al futbol professional, i qui sap si tornarà a la màxima competició per rememorar aquell Depor gloriós i daurat de principis del segle XXI que va arribar a guanyar el campionat de lliga cap a l'any 2000.

Lucas Pérez sacrifica la primera divisió

Dels molts gestos que li seran recordats a Lucas Pérez serà, sens dubte, el fet que el 2022 deixés la primera divisió, quan militava a les files del Cadis i baixés als inferns de la Primera Federació per ajudar l'equip dels seus amors, el Deportivo de la Corunya, ascendir al futbol professional.

TOP MOMENTS Lucas Pérez LaLiga Santander

Tot i que a la primera campanya no es va aconseguir, l'ariet gallec no va perdre l'esperança i va esperar una segona oportunitat que s'acabaria concretant aquest any. La paciència i la tenacitat de Lucas Pérez han tingut la seva deguda recompensa. I la seva contribució al tan anhelat ascens ha estat màxima. Lucas Pérez ha disputat 28 partits i ha anotat 10 gols als quals cal sumar 7 assistències. Uns números que l'han portat a liderar l'ascens a la Lliga Hypermotion i a l'espera de quin serà el futur més immediat.

Lucas Pérez aposta per la continuïtat

I és que als 35 anys Lucas Pérez sap que és a la recta final de la seva exitosa carrera esportiva. Ha passat per la lliga ucraïnesa arribant al punt més àlgid quan va signar per l'Arsenal la temporada 2016/2017. Després de tres capítols diferents a Riazor, Lucas Pérez ha decidit quedar-se i lluitar l'any que ve per l'ambiciós i golós repte de tornar a Lliga EA Sports .

El Depor vol recuperar aquella categoria que va perdre la temporada 2017/2018, i que va ser calamitosa per al quadro gallec ja que tan sols van ser capaços de guanyar 6 partits per vint-i-una derrotes que van patir. La continuïtat de Lucas Pérez és una gran notícia per al club perquè continuarà sent l'ànima que guiï els blanc-i-blaus en la seva missió de tornar a primera divisió.

Lucas Pérez tornarà a ser la pedra angular sobre la qual pivoti el Depor de la temporada que ve, en un jugador que ha vestit l'elàstica, del qual va ser denominat al seu dia com a Súper Depor, en 145 ocasions i amb qui acumula 52 gols. Lucas Pérez no prioritza la faceta econòmica, ja que quedar-se a La Corunya és una aposta personal per tornar el Depor una altra vegada a la glòria.