Lloro i escuts del Reial Mallorca i de la UD Almeria

VÍDEO: El lloro de Conjunto Indálico pronostica el Mallorca – Almeria

La UD Almeria vol acabar la Lliga amb dues victòries

La UD Almeria ja és equip de Segona Divisió. L'equip andalús  acaba una temporada per oblidar en què, mancant dues jornades, només ha aconseguit 17 punts, repartits en 2 victòries, 11 empats i 23 derrotes . L'equip blanc-i-vermell disputa el seu partit de la 37a jornada contra el Reial Mallorca a Son Moix, davant un equip que ocupa la 17a posició de la taula i que encara no està salvat.

Abans de començar la penúltima jornada de la Lliga 2023/2024, el Reial Mallorca, que ocupa la primera posició que dóna la permanència, té 36 punts, mentre que el Cadis CF, que ocupa l'antepenúltima posició, té 32 punts. Sis punts en joc i quatre de diferència.

A la primera jornada s'enfronten Reial Mallorca i UD Almeria. Els balears s'hi juguen la permanència, el Conjunto Indálico s'hi juga l'honor. A la mateixa jornada el Cadis CF s'enfronta a la UD Las Palmas, que ja està salvat. Si ens fixem en el lloro, els tres punts seran per als visitants i els de Javier Aguirre patiran si guanyen els gaditans .

A la darrera jornada, la UD Almeria s'enfronta, precisament al Cadis CF i el Reial Mallorca visita el Getafe al Coliseum. Un Getafe CF que està a terra de ningú i que no tindrà res en joc. De moment, no sabem què dirà el lloro. A veure si també pronostica una victòria local.

El lloro és el talismà dels aficionats de la UD Almeria. Ho comparen amb el pop Paul, que vaticinava els resultats dels partits de l'Eurocopa del 2008 i del Mundial del 2010. Igual que amb el lloro, posaven menjar al costat dels dos escuts i el cefalòpode es desplaçava fins a un equip o cap a un altre .

La salvació del Cadis CF en mans de la UD Almeria i del Getafe CF

Els aficionats de la UD Almeria volen acabar la Lliga amb quatre victòries i sumar els sis punts en les dues darreres jornades. És el comiat perfecte de la Primera Divisió i una declaració d´intencions a futur. El club ha de fer els deures i construir un equip competitiu perquè el parèntesi de Segona sigui tan curt com sigui possible.

No obstant una victòria de la UD Almeria contra el Reial Mallorca i una derrota a l'última jornada contra el Cadis CF, sumada a la victòria del Getafe, donaria la salvació als grocs i condemnaria als de vermells a la Segona Divisió.