Fitxatge gairebé oficial del Leganés procedent del Besiktas amb Butarque de fondo

El Leganés pesca a Turquia a cost 0

Serà oficial ben aviat

El Leganés està a punt de tancar un fitxatge estratègic que promet reforçar la plantilla per a la temporada que ve. Es tracta del lateral dret francès Valentin Rosier, que arriba procedent del Besiktas, club del qual s'ha desvinculat recentment. Aquest moviment no només suposa una incorporació de qualitat per al conjunt pepinero, sinó que també es concreta a cost zero, cosa que afegeix un valor destacat al fitxatge.

Valentin Rosier, de 27 anys, ha tingut una trajectòria interessant al futbol europeu. A la temporada 2023/24, Rosier va disputar 21 partits amb el Besiktas abans de ser cedit al Niça, on només va poder participar en tres partits a causa de la forta competència i una breu crisi de lesions. Tot i aquestes dificultats, el seu talent i capacitat defensiva van quedar demostrades, destacant per la seva velocitat, capacitat de recuperació i habilitat per projectar-se en atac.

La rescissió del contracte de Valentin Rosier amb el Besiktas, que estava vigent fins al 2025, es va produir en un context de reestructuració del club turc, que va decidir alliberar diversos jugadors a causa d'un baix rendiment general i la necessitat d'ajustar la plantilla. Aquesta situació ha estat aprofitada pel Leganés, que ha vist al lateral dret una oportunitat de mercat ideal per cobrir una de les seves principals necessitats en defensa. L'arribada del defensor gal a Butarque s'alinea amb l'estratègia de l'entitat madrilenya de reforçar posicions clau amb jugadors experimentats i de qualitat contrastada.

L'estil de joc de Rosier, caracteritzat per la seva intensitat defensiva i capacitat per incorporar-se a l'atac, encaixa perfectament a l'esquema tàctic del Leganés. Aquest fitxatge se suma als esforços de l'equip per mantenir-se competitiu a LaLiga, especialment després de la sortida de diversos jugadors en posicions similars. Amb les no renovacions de Nyom i Miramón, el Leganés es trobava a la recerca d'un lateral dret de garanties, i Rosier sembla ser la solució ideal.

Experiència per al flanc dretà

La incorporació de Valentin Rosier no només reforça l'aspecte defensiu de l'equip, sinó que també aporta versatilitat i experiència internacional. El de Montauban ha acumulat experiència en competicions europees a més de grans lligues com la francesa o la portuguesa (Sporting de Lisboa), cosa que afegeix un plus de competitivitat al planter del Leganés.

A més, el fitxatge de Rosier s'uneix a altres incorporacions estratègiques del club, com la de Juan Soriano, també a cost zero, i la imminent arribada de Roberto López des de la Reial Societat. Aquests moviments formen part d'una planificació meticulosa dels directius pepineros per afrontar amb garanties la temporada que ve i intentar aconseguir l'objectiu de la permanència a l'elit del futbol espanyol.

Valentin Rosier, per cert, té com a principal 'hobbie' la moda i el disseny. Al seu perfil d'Instagram publica diverses imatges posant com a model de roba actual.