Muntatge amb una imatge de Take Kubo durant un partit amb la Reial Societat ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, bitllets de 200 i 500 euros

Kubo té un equip al cap… i no és a la lliga espanyola

El centrecampista nipó podria abandonar la disciplina de la Reial Societat a l'estiu

Una de les grans estrelles que té el futbol espanyol és, sens dubte, el japonès de la Reial Societat Take Kubo. El futbolista nipó destaca per la seva capacitat de desequilibrar i associar-se amb els jugadors del front de l'atac , a més de tenir una gran arribada de segona línia i poder fer l'última passada als seus companys.

Kubo va recalar a la Reial Societat la temporada passada procedent del Mallorca, i els seus números fins ara són més que notables ja que ha disputat 21 partits i ha marcat 7 gols sent partícip de moltes de les jugades de perill del seu equip. Aquest fet l'ha portat a ser un dels jugadors més importants a l'onze d'Imanol Alguacil.

El Liverpool, l'equip que ha mostrat més interès

Els bons números de Kubo unit al seu gran rendiment ha provocat que un dels grans de la Premier, com és el Liverpool, s'hi interessin. Els anglesos ja es van posar en contacte amb el jugador asiàtic durant el mercat hivernal, però la resposta del Kubo va ser que de moment preferia quedar-se al club donostiarra.

No en va, l'equip que dirigeix ara mateix Jürgen Klopp torni a llançar una nova ofensiva pel japonès durant el mercat de l'estiu que ve. L'encaix del centrecampista japonès seria molt òptim, ja que ara mateix el Liverpool només compta amb dos jugadors purs de banda com són l'egipci Salah i Luis Díaz.

RUEDA DE PRENSA 16:30 | Imanol Alguacil - Take Kubo | Real Sociedad - PSG

El Reial Madrid tindrà la darrera paraula

Tot i que l'equip de Carlo Ancelotti no ha mostrat cap interès per aconseguir els serveis de Kubo, cal recordar que, sigui quin sigui el seu futur, el club blanc tindrà l'última paraula en el possible traspàs. El club que comanda Florentino Pérez guarda un 50% de la futura venda i un dret de tempteig respecte al salari de l'equip a què se'n vagi.

És a dir, si un equip arriba a un acord amb els bascos per a la venda, el club madridista se'l podria emportar pagant 30 milions de fitxatge (el 50% de la seva clàusula de 60 milions) i igualant el sou que li pagui el club al qual es vaja. En aquest sentit, el que passi amb el futur de Take Kubo haurà de passar pel vistiplau del Reial Madrid.