Muntatge amb Xavi Hernández en roda de premsa i de fons a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Decisió presa: Xavi podria ser fulminat en aquesta data

El fluix partit contra l'Athletic Club ha tornat a encendre totes les alarmes

Xavi Hernández va anunciar fa unes quantes setmanes la seva decisió d'abandonar el FC Barcelona l'1 de juliol. La mala dinàmica de resultats i jocs en què va entrar l'equip aquesta temporada i les crítiques que giraven contínuament a l'entorn del tècnic egarenc van precipitar la decisió de dir adéu al projecte blaugrana al final del present curs.

I és que Xavi, tot i que la primera temporada va conquistar la lliga i la Supercopa d'Espanya, veu com aquesta segona temporada al capdavant de l'equip blaugrana es podria quedar en blanc. Eliminats a la final de la Supercopa d'Espanya pel Reial Madrid i als quarts de final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club, afegit al fet que marxa tercer a la lliga a 8 punts del Reial Madrid, els números d'aquesta temporada són clarament pitjors que l'anterior.

I les estadístiques parlen per si soles, ja que amb els números que està fent Xavi Hernández aquesta temporada fa pujar a 26 derrotes en 122 partits, fet que suposa un percentatge del 21'31% dels partits , la qual cosa són un dels pitjors números d'un entrenador del Barça del segle XXI.

El partit contra el Nàpols ho podria precipitar tot

El Barça, al marge de la complicada situació a la lliga, veu a la Champions l'única competició en què els blaugranes es mantenen vius i amb opcions de conquerir un títol aquest any. Però la realitat és que la deriva del joc blaugrana fa pensar que el desenllaç pot anar per altres camins allunyats de la possibilitat d'alçar-se amb el ceptre continental.

El primer esglaó passa per superar l'eliminatòria contra el Nàpols i que els blaugranes mantenen opcions al partit de tornada al Lluís Companys, després de l'empat a 1 gol a Nàpols. Però aquest partit podria ser, tal com ha informat el periodista Javi Miguel, el partit que precipiti el cessament de Xavi Hernández en cas de caure eliminats davant de l'equip italià.

LA REACCION DE XAVI HERNANDEZ TRAS EL EMPATE CONTRA EL ATHLETIC CLUB BILBAO 0-0 FC BARCELONA

Segons apunta Javi Miguel, l'eliminació davant el Nàpols deixaria Xavi a l'estacada, i amb molt pocs defensors dins del club, fins i tot ni del president Joan Laporta. Una situació, sens dubte, molt controvertida i que alguns dirigents del club temen ja que el Nàpols, des de l'arribada del tècnic Francesco Calzona, ha redreçat el rumb amb dos triomfs consecutius al Calcio contra equips com el Sassuolo (1-6) i la Juventus (2-1).

Si a aquest fet hi sumem les absències de dos futbolistes clau com De Jong i Pedri, fa que totes les alarmes a Can Barça estiguin enceses fins al punt que la mateixa continuïtat de Xavi Hernández al capdavant de l'equip es vegi totalment compromesa.