Muntatge amb el Sánchez Pizguán, una ombra negra al centre amb l'escut del Sevilla FC i un cercle a dalt a la dreta amb Víctor Orta

Un jugador del Barça tria el Sevilla com el seu proper destí

El club sevillà es reforçarà amb un futbolista del Barça

El director esportiu del Sevilla, Víctor Orta, ja fa setmanes que està planificant la temporada següent. En aquest sentit, el club sevillà vol tornar a jugar a Europa després d'una temporada molt complicada en què ha hagut de bregar amb les posicions més endarrerides de la taula classificatòria.

El club andalús s'ha erigit com un bon destí per acollir jugadors cedits. I tot això, pel fet que la situació de l'entitat sevillana convida a pensar que la reducció de despesa a la plantilla atraurà joves futbolistes a la recerca de revaloritzar-se .

Ansu Fati tornarà a un dels seus clubs de formació

El davanter bisauguineà es troba cedit pel Barça a les files del Brighton anglès, i la intenció d'Ansu Fati és recalar al Sevilla, la que va ser casa seva a les etapes formatives del futbolista . Ansu va arribar a la pedrera sevillana als sis anys i dos anys després va signar per La Masia del FC Barcelona.

Al Barça va debutar amb 16 anys i es va postular com una de les futures estrelles del conjunt culer que fins i tot van arribar a especular que seria el successor de Leo Messi. Lluny de ser així, les lesions el van llastar i va haver de sortir cedit per tornar a trobar la millor forma i nivell competitiu.

Ansu Fati té contracte fins al juny del 2027 i veu les opcions de cessió com a bona alternativa perquè el jugador torni a recuperar el seu millor to físic ia tornar a explotar el seu millor futbol i que tant prometia quan va irrompre al primer equip blaugrana.

Aposta pels joves talents

Una de les premisses de Víctor Orta és conformar un equip amb jugadors joves que puguin explotar el talent. El club del Nervión està vist pels blaugranes i l'entorn d'Ansu Fati com un destí més que interessant de cara a recuperar el seu millor futbol.

The Magic of Ansu Fati 2020

El fet de poder tornar on tot va començar a la vida esportiva d' Ansu Fati, en un equip en el qual podria sentir-se important i amb un director esportiu que, aposta pel talent jove , són algunes de les raons que portarien l'ariet a triar Sevilla com el seu proper destí.

Aquesta temporada Ansu Fati ha estat un dels jugadors amb qui ha confiat més l'entrenador Roberto De Zerbi. Ansu ha disputat 17 partits en què ha anotat 2 gols amb el Brighton a la Primier. El seu camí a la recerca de l'Ansu Fati que apuntava tan alt el 2019 seguirà el seu camí en un proper capítol a les files del Sevilla FC.