Muntatge amb una imatge de Josep Pedrerol al plató d''El Chiringuito'. A banda i banda i dins d'un cercle la cara de Xavi i la de Deco

Josep Pedrerol deixa anar una bomba sobre Xavi i Deco

La situació al Barça és greu i poc a poc es van coneixent més detalls

La derrota del Barça per 3 a 5 contra el Vila-real a l'Estadi Olímpic Lluís Companys va ser la gota que va fer vessar el got de la paciència de molts. L'equip entrenat per Xavi Hernández va tornar a cometre les errades de sempre i es va deixar remuntar un 3 a 2 favorable. A la roda de premsa posterior al matx, Xavi va anunciar que deixaria el càrrec a final de temporada. Es tracta d'una decisió meditada i de la qual de mica en mica anem coneixent més detalls.

Un dels primers a pronunciar-se ha estat Josep Pedrerol. El presentador de 'El Chiringuito' ha assegurat en referència a Xavi que “m'expliquen que ha viscut un calvari per moltes coses. Quan era jugador era molt tranquil, però des que era entrenador tot és molt diferent. Vol fer coses, però no li surten. Està patint. Hi ha jugadors que no li estan responent". De fet Xavi ha assegurat que de vegades no entenc el motiu pel qual no surten les coses. S'ha vist clarament superat per les circumstàncies.

Tot i que quan va aterrar al Camp Nou el projecte va il·lusionar, aquesta temporada tot ha canviat. Es parlava de la Xavineta, en referència a la bona feina de l'equip però s'ha fet malbé clarament. Eliminats de la Copa del Rei i amb la Lliga pràcticament perduda. A 10 punts del Reial Madrid i a 11 del Girona, tot i que els de Míchel tenen un partit més. A Champions League el Barça s'enfrontarà al Nàpols a vuitens de final encara que si no canvien gaire les coses serà molt difícil arribar lluny a la màxima competició continental.

La mala relació Xavi-Deco

Un altre dels factors que podria haver influït al desastre blaugrana ha estat la configuració de la plantilla. La relació entre Xavi i Deco no és bona i el director esportiu va aconseguir imposar una sèrie de fitxatges amb què Xavi a priori no estava gaire d'acord. En aquest sentit al final del mercat van arribar Joao Félix i Joao Cancelo, representats per Jorge Mendes. Dues cessions avalades directament per Deco. Ni l'un ni l'altre no han aconseguit adaptar-se als esquemes de Xavi.

🚨¡BOMBAZO! XAVI ANUNCIA que SE VA del BARÇA a FINAL de TEMPORADA ¡EXPLICA los MOTIVOS! ESTOY HUNDIDO

En aquest sentit, han sorgit tensions, possiblement a causa de diferències en les decisions de fitxatges i la direcció futura de l'equip. Una mala relació que es confirmaria després de les paraules de Josep Pedrerol. "Laporta no ha estat el que li ha dit has d'anar-te'n. Ell l'ha acompanyat en tot moment. A l'entorn de Xavi no tenen clar que Deco estigui tan afectat per la marxa de Xavi" . Una frase que podria continuar generant tensions en un club amb molts fronts oberts.

És Josep Pedrerol del Barça?

Josep Pedrerol ha afirmat diverses vegades que és seguidor del FC Barcelona. Tot i això, la seva afiliació al club ha estat objecte de debat i dubte entre els seguidors tant del Barça com del Reial Madrid. Pedrerol ha expressat obertament la seva afinitat pel Barça , però també ha indicat que recolza el Reial Madrid quan juga contra equips estrangers a la Champions League. Aquesta postura ha generat certes crítiques entre els aficionats més acèrrims del Futbol Club Barcelona, que sovint esperen una lleialtat exclusiva al club.

A més, cal tenir en compte que el periodista català és pròxim a Florentino Pérez, cosa que també genera dubtes en part de l'afició blaugrana. Tot i que aquesta informació sembla certa, és lògic que molts dubtin i creguin que simplement la treu a la llum per crear més conflicte a Can Barça.