Muntatge amb la foto del Camp Nou i Joan Laporta al centre, l'escut del Manchester City a dalt a l'esquerra, i un cercle difuminat a dalt a la dreta

Joan Laporta vol una nova cessió del City. Acceptarà Guardiola?

El Barça busca una segona cessió del City després de la de Joao Cancelo

Joan Laporta i la direcció esportiva del club ja estan mans a l'obra per mirar de reforçar la plantilla la temporada que evita grans esforços econòmics, i prioritzant fórmules més assequibles que li puguin donar un rèdit important en el pla esportiu.

El Barça ja va optar la temporada passada per l'arribada en mode de cessió dels dos internacionals portuguesos, com Joao Félix i Joao Cancelo. En el cas de Cancelo, el City no va oposar cap resistència, ja que la falta de feeling entre el lateral de Barreiro i Pep Guardiola era més que evident. Cancelo no entrava als plans de Guardiola i el Barça ho va aprofitar per aconseguir els seus serveis.

El Barça vol allargar la cessió de Cancelo

Des de l'entitat culer s'està treballant en la línia d'adquirir una segona cessió del lateral dret portuguès per a la campanya següent. Al City, en canvi, tenen la intenció de vendre'l com més aviat millor i per una quantitat al voltant dels 40 milions d'euros, i que el Barça no està avui dia en situació de pagar .

Joao Cancelo té contracte amb el Manchester City fins al juny del 2027, i està sent molt participatiu en els plans de Xavi Hernández aquesta temporada. El defensor portuguès ha disputat 24 partits en què ha anotat 2 gols i ha donat 3 assistències . Amb aquest rendiment el conjunt blaugrana vol continuar comptant amb ell el proper any.

El Barça demana la cessió de Savio al City

El Barça ja hauria demanat als citizens la cessió de l'extrem brasiler del Girona Sávio . El davanter propietat del City està realitzant una temporada per emmarcar, sent un dels artífexs dels bons resultats aconseguits i el bon joc exhibit per part de l'equip de Míchel Sánchez. Sávio ha jugat 29 partits en què ha marcat 8 gols i ha repartit 7 assistències .

Sávio Moreira "Savinho" 2024 - Magic Skills, Goals & Assists | HD

Al Barça podria explotar el desequilibri a la banda esquerra, ja que és una demarcació encara òrfena d'un futbolista titular. Amb Yamal a l'extrem dret i Lewandowski com a punta, l'ala esquerra ha estat sent utilitzat per jugadors com Raphinha, Joao Félix o Ferran Torres . Però les lesions i el rendiment intermitent dels tres futbolistes no han acabat de decidir Xavi Hernández per un jugador fix en aquesta posició.

Sávio, que té contracte amb el Manchester City fins al 2027 , és una de les joves perles, de només 19 anys, que té el club anglès i que el seu valor de mercat podria rondar els 40 milions d'euros . Un hipotètic traspàs es veu inviable per part del Barça que espera poder beneficiar-se d'un altre jugador talentós que compleixi les expectatives de fer-se un fix a l'onze i fer un salt qualitatiu a l'equip. I Sávio, ara com ara, compleix amb tots aquests requisits.