Muntatge amb l'Estadi Benito Villamarín i una figura negra al centre amb l'escut del Genoa

El Genoa vol endur-se un futbolista del Real Betis

Ofensiva de l'equip transalpí per endur-se una de les peces clau del Betis

El Real Betis està portant una temporada notable en què el conjunt de Manuel Pellegrini busca repetir experiència europea, encara que ara mateix són a la 7a plaça amb opcions d'arribar a llocs de Conference League que, actualment, ocupa la Reial Societat.

El conjunt bètic va presentar al desembre un pressupost rècord de més de 188 milions d'euros. Una xifra en què gairebé tots els conceptes relacionats amb els ingressos experimenten un increment en les seves xifres i on crida l'atenció la partida relacionada amb la venda de futbolistes. Un club que està en clara línia ascendent per assentar-se com un dels equips capdavanters a la classificació de la lliga EA Sports.

Ofensiva del Genoa per endur-se a Pezzela

I tenint en compte la temporada que ve, amb la renovació de jugadors tan importants com Juan Miranda, el quadro andalús veu com el Genoa tornarà a llançar una altra ofensiva per endur-se el defensa argentí Germán Pezzella . El central bètic és una de les peces indispensable als plans de Pellegrini.

¡Pezzella renueva con el Real BETIS Balompié! ⚔🛡🗝

I és que el defensa de Badia Blanca tornava a la que va ser casa seva en plena maduresa futbolística, la temporada 2021/2022. Cal recordar que els seus primers passos a Europa els va fer vestir l'elàstica del Real Betis. Després de dues temporades defensant la samarreta verd-i-blanca, del 2015 al 2017, Pezella va posar rumb a Itàlia, on es va enfundar la samarreta de la Fiorentina i que el va portar a consolidar-se com un central de gran jerarquia i amb experiència internacional. Actualment, Pezzella té contracte amb el Betis fins al juny del 2025, però totes les opcions romanen obertes sobre el que pugui passar amb el central argentí.

El Betis i els problemes per inscriure jugadors podria afectar Pezzella

Però un dels problemes amb què s'enfronta el Betis, encara avui dia, és la dificultat per poder inscriure alguns dels seus jugadors a la plantilla a causa de restriccions financeres i dels límits salarials imposats per LaLiga, per això la necessitat de fer caixa amb algun actiu valuós de la plantilla actual sigui més que necessari.

Tot i que el Genoa està pensant en la temporada que ve per armar un equip que aspiri a posicions europees, de la mà d'un tècnic jove com és Alberto Gilardino, Pellegrini es troba amb el dilema de si ha de donar el vistiplau a la possible sortida d'un dels vaixells insígnia del vostre equip. Pezzella sap que a Genoa no jugarà competicions europees el proper any ja que ocupa la 12a plaça de la Sèrie A i li distancien 15 punts de l'Atalanta que, amb un partit menys, marca les posicions de Conference League a Itàlia.

Queden tan sols 2 mesos perquè s'obri la finestra de fitxatges i els bètics temen la possibilitat que se'ls escapi un jugador tan fonamental com Pezzella que porta 28 partits disputats aquesta campanya i en què ha col·laborat amb un gol . El seu valor de mercat rondaria els 5 milions d'euros , una quantitat que posarà en un dilema la directiva bètica d'aquí fins a la final d'aquesta temporada.