Jan Oblak durant un partit de futbol

L'equip TOP que podria endur-se Jan Oblak de l'Atlético de Madrid

Oblak és un dels millors porters de la història de l'Atlético de Madrid

Manuel Neuer, primer porter del Bayern de Munic, acaba de tornar de la seva lesió i el Bayern respira un sospir d'alleujament. L'estiu passat, no va trobar porteria amb garanties i finalment es va decantar per un veterà. Sven Ulreich, de 35 anys, ha disputat els primers partits de la Bundesliga

Neuer ja ha tornat però la seva edat -37 anys- fa necessari buscar un substitut. El jove Daniel Peretz, de 23 anys, no va convèncer i la temporada que ve serà clau per escollir el nou porter titular de l'equip alemany. A més, el contracte de Neuer finalitza l'estiu que ve i encara hi ha molta incertesa sobre la seva condició física després de la dura lesió que ha patit

Les opcions: El primer és Jan Oblak

En aquest escenari apareix Jan Oblak, fixe de Diego Pablo Simeone a l'Atlético de Madrid, que es troba entre les opcions de l'equip bavarès. Tot i que el matalasser té contracte fins al 2028, el Bayern està disposat a treure's la llibreta de xecs per trobar un recanvi amb garanties. El cas és que tant la junta com el cos tècnic busquen un porter de primer ordre.

Pel que sembla, després que Kepa Arrizabalaga fos completament descartat després de ser cedit al Reial Madrid, el Bayern s'ha quedat sense saber què fer. Tot i que Oblak és un dels millors porters, no figurava a la llista de l'equip perquè al seu contracte amb l'Atlético de Madrid li queden diversos anys.

L'Atlético de Madrid vol mantenir a tota costa Jan Oblak

Això, i el bon palmarès que té a Europa, van fer pensar l'equip de la Bundesliga que al Civitas no el deixarien anar.

Encara no se sap com resultarà aquesta situació, però ja estarien en marxa les primeres aproximacions amb el representant del jugador.

L'Atlético, per la seva banda, sap que té un porter de qualitat i es remeten a la clàusula de l'eslovè.