Muntatge amb el Mono Burgos al plató de Movistar +, una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra i un cercle amb Dani Mateo a dalt a la dreta

L'humorista progre espanyol que recolza el Mono Burgos després del seu vergonyós comentari

Un dels humoristes més mediàtics a Espanya es posiciona a favor del Mono Burgos pel seu comentari a Lamine Yamal

Les inoportunes paraules del Mono Burgos, a la prèvia del PSG-Barça, segueixen portant cua en les últimes hores. Va ser unànime el rebuig per part de l'audiència al desafortunat missatge que l'exporter de l'Atlètic de Madrid va clavar a Lamine Yamal quan va dir: "si no triomfa, sempre pot acabar fent malabars en un semàfor" .

El DESAFORTUNADO COMENTARIO de 'EL MONO' BURGOS sobre LAMINE YAMAL

Aquest comentari va suposar el cessament fulminant del comentarista de la cadena de televisió Movistar+ que va demanar disculpes públicament davant la gran allau de crítiques que suscito l'esmentat comentari. El mateix Mono Burgos va mostrar el seu penediment quan va afirmar que "Ha estat un comentari sense intentar ferir ningú. Si algú es va sentir ofès demano disculpes públiques. En aquestes èpoques cal adaptar-se a tot i en això estem" .

L'humorista Dani Mateo defensa el Mono Burgos

Però tot i així al Mono Burgos li ha sortit un aliat les últimes hores, i aquest ha estat l'humorista espanyol i col·laborar de 'Zapeando' i 'El Intermedio', Dani Mateo. Mateo va voler sortir en defensa del Mono Burgos amb un missatge al seu perfil personal de la xarxa social X.

Mateo era contundent reconeixent que: "Crec que, en aquest cas, es veu bé les clares quines poden ser les terribles conseqüències de l'excés de correcció, ja no política, sinó moral". Per acabar, ha sentenciat: "Si algú veu racisme, classisme o qualsevol altre isme a l'acudit, és que VOL veure-ho i AQUEST, crec jo, és el veritable problema. Una abraçada, Germán ❤️" .

Movistar + adverteix Susana Guasch

Tot i el suport incondicional d'alguns personatges de la televisió com Dani Mateo, la reacció de la cadena Movistar+ ha estat contundent. I és que no només va informar del cessament del Mono Burgos sinó que també va percebre la conductora del programa 'Nit de Champions' Susana Guasch.

I és que cal recordar que Guasch lluny de desmarcar-se del comentari del Mono Burgos, li va seguir la corda rient d'aquesta frase el que va encendre els ànims de molts aficionats del Barça que van veure una humiliació més cap al Barça de la periodista catalana establerta a Madrid.

Movistar + que es va veure contra l'espasa i la paret, va advertir Susana Guasch que s'ha vist esquitxada per un comentari tan infortunat i en què la decisió de Movistar + ha estat ben clara. La plataforma ha enviat un seriós avís a la resta de presentadors de la cadena perquè escenes com les que es van viure dimecres passat no es repeteixin.