Muntatge amb els aficionats del Barça a la gran del Parc dels Prínceps i un cercle a dalt a la dreta amb Silvia Orriols

Crits de 'Sílvia Orriols és la solució' al PSG-Barça: El wokisme desesperat

Els càntics a favor de la candidata d'Aliança Catalana es van sentir entre els 2.000 aficionats culers a París

El FC Barcelona va treure un excel·lent resultat del Parc dels Prínceps doblegant el PSG per 2 gols a 3. Els blaugranes tornaven a gaudir d'uns quarts de final de la màxima competició continental gairebé 4 anys després, i després d'una travessia pel desert de 3 temporades disputant la UEFA Europa League.

Els homes de Xavi van saltar al verd de la capital francesa amb la intenció clara d'emportar-se un bon resultat que els donés fermes opcions de poder estar entre els 4 millors equips d'Europa. Amb un Raphinha protagonista en 2 dels 3 gols i un Cubarsí, igual que la resta de la línia defensiva, sublims va aconseguir anul·la la major amenaça dels de Luis Enrique com és Kylian Mbappé.

Càntics de 'Sílvia Orriols és la solució' entre els aficionats culers

Però una de les notícies que va deixar el partit van ser els càntics de part dels 2.000 aficionats culers desplaçats al Parc dels Prínceps van entornar amb un 'Sílvia Orriols és la solució' . Van ser molts els que es van fer ressò a les xarxes socials, afirmant que es van intensificar una vegada va acabar el partit.

Els càntics en suport a la candidata d'Aliança Catalana per a les eleccions del proper 12 de maig a la Generalitat de Catalunya van ser ben sonores i van posar en peu de guerra el wokisme oficial, que no suporta la popularitat de la batllessa de Ripoll.

El sentiment dels aficionats culers desplaçats a París pot ser un precedent per a següents partits que jugui el Barça, alhora que les enquestes cada dia donen més pes al partit independentista català Aliança Catalana, i que dirigeix Sílvia Orriols.

La irrupció d'Aliança Catalana al Parlament

Les possibilitats que el partit de Sílvia Orriols irrompi al Parlament de Catalunya, després de les eleccions del proper 12 de maig, són ben reals. Segons les darreres enquestes, el partit de Sílvia Orriols estaria ara mateix sobre el 2% d'intenció de vot , vuit dies després d'haver obtingut els avals per poder presentar-se a les eleccions.

Cal recordar que Aliança Catalana està afectada per la censura de mitjans públics catalans amb l'excusa de no tenir representació parlamentària. Cal recordar que per entrar al Parlament cal arribar al 3% dels vots, una xifra que Aliança Catalana, que està en ple ascens, podria superar. Els darrers sondejos parlen que Silvia Orriols podria arribar a obtenir 4 parlamentaris.

El wokisme oficial no s'ha demorat a censurar el partit independista català i que alguns partits com el PSC han anunciat a fer-li un cordó sanitari a la formació de Silvia Orriols . ERC i CUP també s'han sumat aquests últims dies als atacs contra Orriols assegurant que no aniran a un cicle de xerrades de l'ANC a Sabadell perquè Lluís Areny i Oriol Ges, números 1 i 3 d'AC per la província de Barcelona, també hi participaran .