Possible fitxatge del Rayo Vallecano i del Granada

Granada i Rayo Vallecano volen el mateix jugador del Reial Madrid

És el fill d'un mític futbolista espanyol

La competència al mercat de fitxatges s'intensifica a mesura que dos equips, el Granada i el Rayo Vallecano, han mostrat un interès decidit a fitxar el jove porter del Reial Madrid Castella, Lucas Cañizares. Amb el seu contracte actual amb l'equip merengue acabat d'expirar, el futur d'aquest talentós porter està a l'aire. I tant Granada com Rayo Vallecano busquen enfortir la porteria amb la seva incorporació.

Perfil de Lucas Cañizares

Lucas Cañizares, fill del mític porter Santiago Cañizares, ha estat una figura prominent a les categories inferiors del Reial Madrid, on va arribar el 2014. Als seus 21 anys, Cañizares ha mostrat un potencial extraordinari. Durant la temporada 2023/2024, ha jugat principalment amb l'equip filial del Reial Madrid, destacant per la seva seguretat sota pals i la seva capacitat per fer parades crucials en moments decisius.

Cañizares fa 1.86 metres, cosa que li proporciona una presència imponent a l'àrea. Les seves habilitats inclouen un maneig excel·lent de la pilota, reflexos ràpids i una capacitat destacada per interceptar centres. Aquests atributs no han passat desapercebuts, i el seu contracte amb el Reial Madrid, que ha expirat el juny del 2024, ha generat interès, segons ha informat el periodista Matteo Moretto, tant del Granada com del Rayo Vallecano.

Adaptació al Granada i al Rayo Vallecano

El Granada busca reforçar la seva plantilla després d'una temporada que finalment ha resultat desastrosa a LaLiga, ja que han baixat a Segona. Amb l'objectiu de retornar com més aviat millor a la màxima categoria, l'equip necessita consolidar la seva defensa, i un porter jove i prometedor com Cañizares podria ser la peça que falta. L'estil de joc del Granada, que es basa en una defensa sòlida i contraatacs ràpids, podria beneficiar-se enormement de l'agilitat i la capacitat de reacció de Cañizares. A més, la seva experiència en un club de la talla del Reial Madrid, encara que sigui al filial, li proporcionaria la maduresa necessària per afrontar la pressió en partits crucials.

D'altra banda, el Rayo Vallecano, conegut pel seu joc ofensiu i dinàmic, també està a la recerca d'un porter que brindi seguretat a l'arc després de la marxa de Stole Dimitrievski al València. La inclusió de Cañizares podria oferir a l'equip una estabilitat defensiva addicional, cosa que ha estranyat en el curs recentment acabat de LaLiga, permetent que la resta de l'equip s'enfoqui en el seu joc d'atac. La capacitat de l'arquer valencià per jugar amb els peus i distribuir la pilota podria integrar-se bé al sistema del Rayo, que sovint inicia les seves jugades des del fons.

Situació contractual i valor de mercat

Com dèiem, el contracte de Lucas Cañizares amb el Reial Madrid ja ha expirat, cosa que significa que podria negociar amb altres clubs a la recerca de més temps de joc i desenvolupament professional. I, alhora, arribar gratis a qualsevol que sigui la seva nova destinació. El seu valor de mercat actual està estimat en aproximadament 400 mil euros i això el converteix en una opció atractiva i assequible per a equips com el Granada i el Rayo Vallecano.

Tots dos clubs estan en la necessitat de fitxatges que puguin fer una diferència immediata, i l'arribada d'un porter jove i talentós com Cañizares podria ser crucial a les seves respectives campanyes a la batalla pels seus objectius. Amb el seu potencial, no és estrany que aquests dos equips estiguin disposats a competir per la seva signatura en aquest mercat de fitxatges.

Així doncs, el futur de Lucas Cañizares es presenta com un dels més interessants en aquest mercat de fitxatges. Amb l'interès d'equips com el Granada i el Rayo Vallecano, el jove porter té l'oportunitat de fer el salt al futbol professional.