Muntatge amb l'estadi de Mendizarroza, Giuliano Simeone al centre de la imatge i un interrogant negre a dalt a l'esquerra

Giuliano Simeone sorprèn amb la seva preferència per a la temporada 2024/2025

El fill del Cholo Simeone es veu seduït per un equip de primera divisió

Giuliano Simeone és un dels davanters més prometedors de la primera divisió espanyola. El fill del Cholo Simeone ha jugat aquesta temporada cedit a les files del Deportivo Alabès en una temporada més que notable on l'equip babazorro ha quedat al mig de la taula.

Simeone, amb contracte amb l'Atlètic de Madrid fins al 2028, el club del Wanda Metropolità li prepara la que seria la seva tercera cessió en tres anys després de passar pel Reial Saragossa i el Deportivo Alabès.

Simeone, seduït per la UD Las Palmas

L'ítalo-argentí veuria amb molt bons ulls la seva incorporació al club Pío Pío per a la propera campanya. Doncs veu en l'equip canari una possibilitat per poder acumular molts minuts i continuar creixent a la màxima categoria del futbol espanyol.

Tot i que en la passada campanya a l'Alabès va estar marcat per una lesió on es va fracturar la tíbia, Simeone va poder disputar 14 partits en què va marcar 1 gol i va donar 2 assistències. Una participació molt minvada per la lesió que va patir el 7 d'agost del 2023 en un amistós contra el Burgos i que el van condicionar els primers mesos de competició.

Goles de Giuliano Simeone con el R.Zaragoza

Amb la sortida de García Pimienta com a entrenador de la UD Las Palmas per signar pel Sevilla FC, la incògnita avui dia és qui dirigirà l'equip canari.

Simeone sap que en el conjunt groc té moltes opcions de participar en un equip que juga amb 3 mitges puntes i un davanter centre, on Simeone es pot acoblar perfectament atesa la seva polivalència.

Simeone veu clares opcions de poder competir la posició a jugadors com Munir, Sandro Ramírez o Alberto Moreno, en un equip que sol jugar amb les línies molt juntes i on Simeone destaca per la seva gran capacitat d'associació i filtrar passades en espais curts.

La temptació del València CF

Però les últimes hores també ha sorgit l'interès del València pel fill del Cholo Simeone. Sens dubte, una temptació de jugar en un equip que aspira a competicions europees el proper any. Simeone no acaba de veure clara la seva arribada a la ciutat del Túria ja que veu al València molta més competència que a l'equip insular per poder acumular minuts i créixer.

Rubén Baraja ha demostrat aquest any que, aposta pels joves, però Simeone sap que la competència amb jugadors com Hugo Duro o Pepelu que es troben en un excel·lent nivell de forma lipoden tancar les portes a poder-se foguejar i seguir creixent com a futbolista als seus 21 anys.

A falta que Simeone es decanti per l'equip al qual anirà cedit la temporada que ve, sembla que l'opció de la UD Las Palmas agafa molta força, podent ser el destí ideal perquè Simeone es catapulti, definitivament, a un dels equips grans del campionat.