Muntatge amb l'estadi de Montilivi, Michel Sánchez al centre i un cercle difuminat a la part superior a la dreta

El Girona vol pescar a la lliga argentina

El conjunt de Michel es podria reforçar amb un dels grans talents argentins del moment

Després de l'agònica victòria contra el Betis per 3 a 2, amb gol de Stuani al temps afegit, el Girona és un ferm candidat a disputar la propera edició de la Champions League. Aquest fet serà sens dubte un pol d´atracció per a molts jugadors talentosos que vulguin exhibir el seu joc amb el conjunt de Montilivi.

La secretaria tècnica que lidera Kike Cárcel ja treballa perquè la propera campanya l'equip pugui competir a Europa i a la competició domèstica. Per això, el club haurà de suplir algunes baixes sensibles que es podrien produir durant el proper mercat d'estiu. I això comportarà temptar jugadors capdavanters als seus equips que es vulguin unir al projecte gironí.

Objectiu Ezequiel Fernández

Una de les sensacions del futbol argentí els darrers temps està sent migcampista de Boca Junior Exequiel Fernández. El futbolista de Buenos Aires té contracte amb Boca Juniors fins al 2028, i té una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros . Fernández ha destacat tant a l'equip de La Bombonera com amb la selecció sub-23, als 21 anys.

Ezequiel "Equi" Fernández is the Next Big Thing 🇦🇷

Fernández té al seu torn un campionat del món amb la selecció albiceleste sub-17 del Perú 2019, on va disputar 6 partits i va anotar un gol. Amb Boca Juniors ja ha disputat 44 partits i ha repartit 2 assistències mostrant grans centelleigs de la seva enorme qualitat individual. Fernández és un migcampista de gran jerarquia amb una privilegiada visió del joc i que és fonamental en les facetes de destrucció del seu equip.

Encaix al doble pivot del Girona

Fernández podria encaixar a l'esquema de Michel Sánchez que juga amb doble, sent habitualment Aleix García i Iván Martín, podent ser un bon recanvi a la medul·lar de l'equip català. A Boca Juniors juga com a únic migcentre i sosté bona part del joc del seu equip del centre del camp, una aportació que al Girona els vindria a les mil meravelles i més estant en diverses competicions el que els obligarà a fer rotacions a totes les demarcacions del camp.

A més, Fernández tindria una adaptació ràpida, ja que tant Boca Juniors com el Girona són dos equips que els agrada tenir la iniciativa del joc amb la possessió de la pilota. Fet que facilitaria l'adaptació del jove migcampista argentí a l'esquema de joc de l'equip català.

El jove jugador argentí ha tingut una irrupció meteòrica fent-se un fix a Boca i ha pogut jugar escorat al costat esquerre o liderant pel centre. Si alguna cosa cal destacar de l'argentí és la seva capacitat per guanyar duels, amb alts percentatges a cada partit dels que surt victoriós. Unes característiques que des del Girona valoren i que podrien ser determinants per a la seva imminent arribada a Montilivi.