Muntatge amb una imatge de Míchel, entrenador del Girona. A la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle i difuminat, el jugador a què fa referència la notícia

El Girona FC fitxa un jove talent danès

La política de fitxatges del club català és molt bona i això s'acaba notant sobre el terreny de joc

Romeo Meyer va fer 16 anys fa escassos dies, cosa que significa que podia signar amb un club estranger. Ho ha fet de seguida amb el Girona, que aquesta temporada és a la boca de tots. El migcampista aconsegueix un contracte de tres anys, que és el màxim que un noi de la seva edat pot signar amb un club.

Per descomptat, Romeo Meyer no formarà part del primer equip gironí des del primer dia, però l'esperança és, per descomptat, que el gran talent danès pugui créixer i es pugui guanyar un lloc a l'actual líder de la Lliga EA Sports als propers anys. Al principi, començarà la seva carrera al Juvenil del Girona i de mica en mica serà introduït en dinàmica del primer equip.

Romeo Meyer prové de l'equip sub-17 del FC Copenhaguen, però no tenia contracte i, per tant, estava lliure de fitxar pel Girona. L'adolescent també s'ha cridat especialment l'atenció amb anterioritat quan, amb només 10 anys, va marcar un gol que va fer la volta al món. En aquell moment, Romeo Meyer jugava al FC Nordsjælland. Va fer una lambreta i sense que la pilota botés la va enganxar de volea.

​Romeo Meyer, amb els seus agents Jens Ørgaard i Thomas Rasmussen, va viatjar el cap de setmana passat a Espanya per poder completar el fitxatge.

De moment, les expectatives estan altes i caldrà seguir de prop l'evolució d'aquest jove talent dins de l'estructura de Girona FC i com s'integrarà el seu estil i contribuirà a l'equip a mesura que maduri i guanyi experiència en un dels campionats més competitius del món.

Meyer té una barreja de tècnica, visió de joc i habilitats físiques que us permetran encaixar i evolucionar dins l'estil de joc del Girona FC a mesura que maduri i guanyi experiència.

Una política de fitxatges per al planter d'acord amb el nou estatus del club

El Girona FC està tenint una temporada espectacular a La Lliga per al període 2024/2025, sorprenent molts amb el seu rendiment excepcional. Actualment, l'equip català lidera la classificació amb 49 punts després de 20 jornades, havent guanyat 15 partits, empatat 4 i perdut només 1. Han marcat un total de 46 gols i han rebut 24, fet que els dóna una diferència de gols de +22. Això els situa per sobre de gegants com el Reial Madrid, que es troba darrere d'ells amb 48 punts, i altres equips tradicionalment dominants com l'Athletic Club i el FC Barcelona

​El rendiment del Girona aquesta temporada destaca encara més si es considera la seva història recent, ja que a la temporada 2022/2023 van acabar en la desena posició i aquesta és la seva quarta temporada a l'elit. La millora d'aquesta temporada actual es pot atribuir a diversos factors, incloent-hi una estratègia ben estructurada per part del cos tècnic i la contribució de jugadors clau que han proporcionat una barreja de joventut i d'experiència. Una bona planificació del planter és imprescindible per mantenir-se entre els equips més potents de la Lliga les properes temporades.