Muntatge amb una imatge de Juan Miranda amb la samarreta del Betis a primer terme i de fons l'estadi Benito Villamarín, buit

Gir en el cas Miranda: Gran gest del futbolista i l'AC Milan enfonsat

El futbolista del Real Betis ha pres una decisió

El lateral esquerre del Reial Betis, Juan Miranda, ha acceptat continuar al club verd-i-blanc les properes 3 temporades. Amb aquesta decisió s'ha posat fi a un culebrot que ve des d'inici de la present temporada i en què el del planter bètic havia tingut diverses ofertes damunt la taula que el podrien haver temptat, sobretot en el pla econòmic.

Des que la temporada 2020/2021 el futbolista d'Olivares tornés a casa seva en etapes formatives, no ha deixat d'acumular bons registres. Miranda ha disputat un total de 100 partits, en què ha aconseguit anotar fins a 7 gols , sent una peça clau en la defensa bètica per a l'entrenador xilè Manuel Pellegrini. També va anotar el penal que va donar la Copa del Rei al Betis la temporada 2021-2022.

Juan Miranda penalty in Copa Del Rey Final (My heart will go on)

L'AC Milan es queda sense la seva aposta principal

El fet que Juan Miranda acabés contracte amb el Reial Betis i no s'acabés de concretar la renovació, va fer que el Milà s'interessés pel jove lateral sevillà. El quadre que dirigeix Stefano Pioli havia mostrat el seu interès ja al mercat hivernal on es va especular amb la possible arribada de Miranda al quadre transalpí. Els agents de Miranda van arribar a ser a Milà, ja que el club italià ja va començar a mostrar el seu interès en el del planter bètic arran de l'europeu sub-21 en què Miranda va destacar amb la selecció espanyola arribant a la final del campionat.

En aquest sentit, l'escaire de la Llombardia va arribar a plantejar una oferta que rondava els 5 milions d'euros per endur-se Miranda. El lateral espanyol volia que fos una bona carta per alternar en la seva posició amb el francès Théo Hernández en previsió que el conjunt Rossoneri pogués competir a Europa la propera campanya, ja que a la Sèrie A l'equip de Pioli marxa en una notable tercera posició.

Es queda a Sevilla cobrant menys que a Milà

Al final, Juan Miranda ha acceptat la proposta del Reial Betis que li mantenia el sou actual les properes tres temporades i que és d'enaltir ja que diferia molt de la proposta milanista ostensiblement més elevada. El del planter ha preferit quedar-se al club de la seva infància amb què li va permetre fer el salt al seu dia al FC Barcelona , on no va quallar però que li va suposar una experiència molt important per poder tornar una altra vegada a la que va ser casa seva i que el va veure començar a jugar a futbol.