Gerard Piqué parlant per telèfon mòbil

Gerard Piqué deixa anar una bomba sobre Xavi Hernández

L'excentral blaugrana és contundent sobre la continuïtat de Xavi

Si alguna cosa ha caracteritzat Gerard Piqué ha estat per la claredat a l'hora de mullar-se sobre qualsevol assumpte sobre el qual se li pregunta. Qui va ser capità del Barça li uneix una bona amistat amb l'actual tècnic del primer equip, Xavi Hernández. I és que cal recordar que Piqué i Xavi van compartir vestidor al Barça i a la selecció espanyola de futbol durant 7 temporades, compartint la consecució de diversos èxits com les Champions del Barça a Roma i Wembley, així com les Eurocopes i el Mundial de futbol de Sud-àfrica amb Espanya.

Piqué veu clar el futur de Xavi Hernández

El tècnic egarenc ja va ser molt explícit fa unes setmanes quan va anunciar que deixaria la banqueta culer al final del present curs, i que va obrir un gran ventall d'especulacions sobre qui en podria ser el substitut. No en va, Gerard Piqué va sorprendre tothom quan preguntat sobre el futur de Xavi va afirmar que "no crec que la decisió de Xavi sigui al cent per cent. A veure, crec que es quedarà. No parlo cada dia amb Xavi, però sí que hem parlat diverses vegades”. Paraules que van generar un gran enrenou mediàtic ja que algunes veus havien apuntat els últims dies les possibilitats que Xavi replantegi la seva decisió d'abandonar el Barça en cas que es guanyi algun dels títols als quals el club encara té opcions remotes de guanyar-los.

Possibles substituts de Xavi Hernández

Quan Xavi va anunciar el seu adéu en finalitzar la temporada, la secretaria tècnica del club amb Deco al capdavant va començar a treballar a l'arribada d'un tècnic de garanties que aconsegueixi tornar el Barça al camí de la victòria ia la consecució de títols. Fins ara, el nom que ha sonat amb més força i que alguns donen per fet que serà el futur tècnic a Can Barça, és el de l'entrenador alemany Hansi Flick.

S'apunta que l'acord amb Flick podria estar fet fins al punt que el teutó estaria buscant casa a Barcelona i aprenent espanyol. Reunió de Laporta amb Pini Zahavi, la persona que porta els assumptes de Lewandowski i Hansi Flick, en un restaurant de Barcelona van encendre totes les alarmes i van reforçar la idea que l'exentrenador del Bayern Munic i la selecció alemanya seria el proper tècnic blaugrana .

Altres noms que han sonat a l'òrbita del Barça han estat el de Roberto De Zerbi que al febrer va cobrar molta força. I als que cal sumar també el nom de Martín Demichelis, i que fa unes setmanes l'actual entrenador de River Plate va sonar amb força pel fet de conèixer la lliga espanyola, dominar l'alemany i l'espanyol, i pel bon joc que estava desplegant a l'equip de Milionaris. Tot i això, el millor posicionat, i on Laporta mai ha amagat la seva preferència per ell, és el de Hansi Flick.

La nova vida de Gerard Piqué

El central de La Bonanova té una intensa vida de negocis des que va donar per finalitzada la seva etapa com a futbolista al Barça. Piqué és, actualment, el president del FC Andorra, amb el 90% de la propietat, i que milita a la Lliga Hypermotion. A més, Piqué ho compagina sent el màxim i mandatari de l'empresa Kosmos, que es dedica a la gestió esportiva per a l'organització de diferents esdeveniments com és el cas de l'actual Copa Davis de tennis.

Finalment, Piqué es va associar amb l'influencer Ibai Llanos el desembre del 2022 per a la creació de la famosa Kings League i Queens League que reuneix cèlebres estrelles de l'esport del nostre país.