Ansu Fati vestit amb un jersei negre i amb el mòbil a la mà

Ja se sap el temps que Ansu Fati estarà de baixa… i no pinta bé

Ansu Fati es va trencar jugant amb el Nottingham Forest

Ansu Fati és un jugador propens a les lesions. En els darrers anys, vestint la samarreta del FC Barcelona, ha patit dues lesions molt greus que el van mantenir apartat dels terrenys de joc. A l'estiu, Xavi Hernández li va recomanar que busqués un altre equip per tenir més minuts i se'n va anar al Brighton , on fins ara estava jugant a un gran nivell a les ordres de Roberto de Zerbi.

Al partit de Lliga contra el Nottingham Forest va haver de ser retirat en llitera. Al principi tothom va pensar que era una lesió muscular poc important, però aviat es van encendre totes les alarmes. El jugador del planter estarà de baixa com a mínim tres mesos, un termini que podria arribar fins als quatre mesos. El davanter ha viatjat a Barcelona per tractar-se i el Barça estarà molt pendent de la seva evolució perquè continua sent el propietari. Així ho ha destacat El Golazo de Gol.

Una lesió molt diferent de les anteriors

Els metges del Barça asseguren que aquesta lesió no té res a veure amb la que va tenir lloc el 2021. En qualsevol cas, és una lesió molt greu que el mantindrà apartat dels terrenys de joc fins a finals de temporada. La seva evolució mèdica marcarà el termini final, que podria ser a l'abril. Queda clar que si el Barça pretenia que el davanter aconseguís minuts i es formés com a jugador no ho ha aconseguit, ben al contrari.

Estadístiques del jugador

Ansu Fati havia disputat un total de 16 partits aquesta temporada sumant totes les competicions. Havia marcat quatre gols i ha donat una assistència. Les sensacions eren bones, amb una mitjana propera als 100 passos per partit i molta participació en la circulació de pilota. La lesió ha estat un cop dur per a tothom.