Joan Laporta al Camp Nou fent un discurs

No renovarà: El futbolista de la UD Las Palmas que interessa al FC Barcelona

Fa mesos que sembla clar que el jugador no renovarà i el Barça s'hi interessa

La UD Las Palmas és un dels equips revelació d'aquesta temporada a LaLiga EA Sports. Els de Javier García Pimienta han anat de menys a més i tenen opcions de lluitar per classificar-se per a competicions europees. Després de la derrota contra el Reial Madrid - encara que han realitzat un bon partit - es col·loquen novens. 31 punts que els donen molta tranquil·litat i que no el fan despenjar-se gaire.

Un dels seus futbolistes més destacats és el lateral esquerre Sergi Cardona, que difícilment renovarà. Això ha provocat que diversos equips de primer nivell hi estiguin interessats. Es donava per fet que fitxaria per l'Atlètic de Madrid, però aquesta opció s'ha anat refredant.

Actualment porta el número 3 a la samarreta i és el lateral esquerre titular de l'equip pio-pio.

Com juga el Sergi Cardona?

Pel que fa al seu estil de joc, les estadístiques reflecteixen que Cardona és un defensor fiable, capaç d'oferir estabilitat defensiva i participar activament a la construcció de joc des del darrere. La seva estatura de 186 cm li proporciona una presència física important al terreny de joc , la qual cosa li permet ser un competidor en jugades aèries tant defensives com ofensives.

Sergi Cardona ● Barcelona Transfer Target 🔵🔴🇪🇸 Best Skills & Tackles

Aquesta temporada ha jugat en 20 partits de Lliga de 22 possibles, sent titular en gairebé el 80%. Ha fet una assistència. El seu valor com a jugador s'ha establert en aproximadament 3 milions d'euros. Cardona ha destacat per la seva solidesa defensiva i la seva capacitat per aportar a l'atac gràcies a la seva preferència pel peu esquerre.

Com es pot adaptar al Barça?

La seva adaptació al FC Barcelona de Xavi Hernández podria ser compatible per la seva formació i estil de joc. Xavi valora defensors amb bon peu , capaços d'iniciar el joc des del darrere i amb disciplina tàctica, qualitats que Cardona ha demostrat. A més, la seva experiència a La Lliga i la familiaritat amb l'estil de joc de la lliga espanyola podrien facilitar-ne la integració en un equip que prioritza la possessió i la tècnica sobre el físic pur.

Ara bé... Xavi ha anunciat que no continuarà més enllà del 30 de juny. Tot i això, cal suposar que el nou entrenador blaugrana sigui algú que segueixi la filosofia culer pel que l'adaptació de Cardona seria similar. No ho tindrà fàcil fer-se amb la titularitat. Alejandro Balde, malgrat la lesió, serà el lateral esquerre titular quan torni. Tampoc cal oblidar el jove Héctor Fort. Amb 17 anys ja ha tingut minuts i haurà de suplir l'hispanodominicà el que queda de temporada.