Baraja i Simeone, a per un jugador del PSG

Fracassa al PSG: València i Atlètic de Madrid ho volen per a la temporada 2024/25

Luis Enrique no ha estat capaç d'esprémer el talent d'aquest centrecampista espanyol que haurà d'abandonar París a l'estiu

Durant els darrers anys, el PSG ha seguit un full de ruta semblant a l'hora de fitxar jugadors especialment als mercats d'estiu. D'una banda, es llancen per grans superestrelles per les quals solen desemborsar una enorme quantitat de diners. Però, de l'altra, també aposten per promeses amb menys cartell internacional amb la intenció que s'acabin de desenvolupar al Parc dels Prínceps.

Aquesta segona tendència s'ha augmentat després de l'arribada de Luis Enrique, un expert a donar oportunitats i millorar els més joves. Ja ho va fer a la selecció espanyola i ara està repetint doctrina a la capital francesa. I, encara que molts dels seus protegits acaben complint la seva comesa, altres, com Carlos Soler , no ho fan.

El migcampista valencià va aterrar a París l'estiu del 2022 deixant 18 milions d'euros a les arques del València. Tot i això, en aquests dos anys no ha estat capaç de mostrar la seva millor versió i l'afició parisenca està començant a perdre la paciència amb ell. També Al-Khelaïfi, que ja contempla vendre'l el pròxim estiu.

One day with... Carlos Soler ! ?❤️?

Carlos Soler, 'au revoir'

El cap de setmana passat, Carlos Soler va ser un dels centrecampistes titulars que va escollir Luis Enrique per al duel de lliga davant de l'Stade Reims. Tot i això, se li va notar una mica absent i incòmode sobre el verd en la que era la seva segona titularitat en tota la temporada. Amb això, el valencià va perdre un nou comodí i ara pràcticament ningú al club confia que pugui canviar el rumb.

Aquesta temporada ha tingut participació en 22 xocs, la gran majoria com a suplent, i ha anotat 1 gol i brindat 4 assistències. Són xifres molt allunyades de les que va obtenir les últimes temporades a Mestalla. I el seu nivell també està molt per sota del que s'esperava.

D'aquesta manera, Al Khelaïfi ja li ha posat el cartell de transferible i escoltarà les ofertes que puguin arribar-hi a l'estiu. Els que semblen més disposats a mirar de fitxar-lo són el seu exequip, el València, i l'Atlètic de Madrid.

Carlos Soler, a l'òrbita de València i Atlètic de Madrid

Des de la sortida de Mestalla, Carlos Soler sempre ha deixat clar que el club del seu cor seria sempre el València i que no tancava la porta a un possible retorn. La directiva che estaria encantada de poder comptar amb un jugador com ell: valencià, valencianista i una qualitat abismal. Això sí, no estan disposats a arribar als 18 milions que va invertir el PSG per ell el 2022.

El que es plantegen els valencianistes és sol·licitar una cessió i afegir una opció de compra una mica inferior a aquesta quantitat de diners. No obstant això, el pla de Peter Lim i companyia es pot fer malbé, ja que l'Atlètic de Madrid sí que posaria els 18 milions sobre la taula.

De fet, Carlos Soler és un jugador que ha agradat sempre al Cholo Simeone i que ha estat a l'òrbita de l'Atlètic fins i tot quan jugava a València. El que és evident és que el centrecampista no seguirà a París el curs vinent. Ara falta per decidir si serà el club che o el 'colchonero' el que l'acabarà fitxant.