Iker Luque atm

Fernando Torres molt feliç: Una altra renovació al filial de l'Atlètic de Madrid

L'equip matalasser continua renovant les perles del planter

L'Atlètic de Madrid ha anunciat la renovació del jugador del filial, Iker Luque, el del planter que va estar la temporada passada al Juvenil A. Dirigit per Fernando Torres, que serà el seu nou entrenador al filial blanc-i-vermell, el madrileny apunta alt i el club matalasser ho sap, i se n'assegura la continuïtat.

Luque és un dels jugadors més ràpids de l'equip, velocitat i molta potència entre les seves virtuts més grans. Un dels llebrers del conjunt matalasser i que aportarà la joventut i les ganes a l'equip de Torres. El fuenlabreño, que el coneix bé, ha estat molt important en aquesta renovació.

El 2004 arribo a l'Atlètic

Iker va arribar a l'Atlètic el 2004, procedent del Vallecas CF, on va ser descobert pels observadors blanc-i-vermells. En un duel entre els dos equips, van destacar les condicions de Luque i es va decidir incorporar-lo.

Gol d'Iker Luque
Luque celebrant un gol amb el juvenil | Atlético de Madrid

El futbolista ha obtingut la Lliga i la Copa de Campions amb el Juvenil A, sent un dels més importants per a Torres. L'entrenador vol donar-li continuïtat en tot un filial blanc-i-vermell, un salt de categoria important per a l'extrem.

Set gols i una assistència, en un sub-19 on ha debutat fins i tot a Youth League, l'aposta del club per Iker és clara. Es confia molt en les seves condicions i s'espera que Fernando Torres en tregui la millor versió. Iker Luque ha anat cremant etapes a ritme vertiginós, passant pel Madrileny sub-19, Juvenil A, i ara l'Atlètic B.

Pas endavant

Jugar a Primera Federació és un important pas per a Luque, que en declaracions a la web de l'Atlètic de Madrid va agrair la renovació. És un somni per a Iker poder seguir vinculat al club del qual és seguidor des de petit i estar cada cop més a prop del primer equip.

"Estic molt il·lusionat de seguir amb l'Atlètic de Madrid. És el somni que he tingut des de petit i espero que sigui per molt de temps. Vull guanyar amb aquest club", va explicar Luque a la web.

Iker serà part de l'equip de Torres, probablement a l'onze titular, dins del 4-4-2 que utilitza l'entrenador. El Nen planteja un joc fort amb velocitat per les bandes i amb molta pressió a totes les àrees. Pressió a dalt i pressió al mig, Luque aportaria el seu joc vertiginós i el bon maneig de pilota.

Rayane, Jano, Niño, Salim: La dinamita de Torres

Al costat de Rayane Belaid i Jano Monserrate pot formar unes grans bandes, més l'aportació de Niño i Salim en atac. Iker ja ha participat de més d´un entrenament amb el primer equip; Simeone ja li ha fet l'ull.

El convenciment que estem davant d'un jugador amb molta projecció és total. La seva millora de contracte és fins al 2027. Torres haurà de polir aquest diamant en què creuen molt en la direcció esportiva del club.