Míchel, entrenador del Girona

L'opció que té el Girona per substituir Miguel Gutiérrez si se'n va

El lateral esquerre de l'equip català està fent una gran temporada

Mancant 8 partits perquè acabi la Lliga 2023/2024 ja hi ha una cosa ben clara. I no és cap altra que el Girona FC és la revelació d'aquesta edició del torneig domèstic. Els de Míchel van començar la Lliga amb molta força i fins i tot van arribar a ser líders durant algunes jornades. Finalment algunes ensopegades i un Reial Madrid intractable l'han col·locat tercer amb 65 punts. A 2 del Barça i a 10 del Reial Madrid. Continuen sent uns números molt bons.

La victòria per 3 a 2 contra el Betis, gràcies a un gol de l'incombustible Stuani al 91, referma els de Míchel a la zona Champions. Si no cometen gaires errors, Montilivi serà escenari de Champions League la temporada que ve. Un dels artífexs d'aquest èxit és el lateral esquerre Miguel Gutiérrez.

El jove madrileny s'ha consolidat com una peça clau al Girona sota la direcció de Míchel, destacant com un dels millors jugadors a la seva posició aquesta temporada a LaLiga. El seu desenvolupament i rendiment excepcional al camp han estat fonamentals per a l'equip , especialment en la seva capacitat per incorporar-se a l'atac i generar oportunitats, a més de la seva sòlida defensa. Gutiérrez ha demostrat una versatilitat i adaptabilitat que enforteixen la proposta de joc del Girona, i és capaç de transformar-se en un centrecampista més quan l'equip ho necessita, injectant creativitat i visió al joc.

La seva importància a l'equip va quedar evidenciada al partit contra el FC Barcelona, ​​on Gutiérrez va ser crucial en la victòria del seu equip, marcant un gol destacat que va consolidar la seva reputació com un dels laterals esquerres més prometedors. A més d'aquest gol, Miguel Gutiérrez ha fet 4 assistències a un total de 28 partits de Lliga.

SERGIO REGUILON - GOALS, SKILLS AND ASSISTS / 2022

El lateral esquerre va arribar a Montilivi l'estiu del 2022 a canvi de 4 milions d'euros. Procedia del Reial Madrid i el conjunt merengue es va reservar el 50% d'una venda futura. El valor actual de mercat és de 20 milions d'euros. Fins i tot no es descarta que el Reial Madrid ho recompri aprofitant que haurà de pagar menys per ell. Passi el que passi, potser Gutiérrez abandoni Girona a l'estiu i la directiva de l'equip català ja està pensant en possibles substituts.

Un futbolista amb experiència com a possible substitut

Un és Sergio Reguilón. L'actual futbolista del Tottenham - encara que cedit al Brentford - té experiència a la Lliga espanyola i ofereix un perfil similar de lateral esquerre amb capacitat d'incorporació a l'atac i la solidesa defensiva. La seva experiència a LaLiga i en competicions europees en podria fer una addició valuosa per al Girona, en cas que Miguel Gutiérrez decideixi prendre un nou rumb.

L'adaptació de Reguilón al model de joc de Míchel seria crucial, atès que el sistema tàctic del Girona exigeix ​​versatilitat, habilitat per participar a la construcció del joc des de posicions interiors, i un compromís defensiu que Gutiérrez ha demostrat sobradament. La incorporació de Reguilón requeriria una ràpida adaptació a aquestes demandes tàctiques, aprofitant la seva capacitat per fer centres precisos i la seva velocitat per recuperar la posició defensiva.

El seu valor de mercat és de 10 milions d'euros però el fet de no tenir oportunitats al Tottenham i la proximitat al final del seu contracte –és fins al 30 de juny del 2025– permetrien al Girona comprar-lo per un preu rebaixat. Fins i tot a preu de ganga.