Muntatge amb l'estadi de La Romareda, Maikel Mesa a l'esquerra i una ombra negra a la dreta

L'estratègia del Reial Saragossa si se'n va Maikel Mesa

El club aragonès ja tindria lligat el seu recanvi a la davantera

El Reial Saragossa ja planifica la següent temporada conscient que haurà d'apostar fort per estar al més alt possible de la Lliga Hypermotion, i que li tornin a donar opcions per lluitar pel tan anhelat ascens a primera divisió.

Amb les més que probables baixes sensibles dels joves Allunyant Francès i Adrián Liso , el club aragonès se seguirà reforçant per ser un equip capdavanter a la divisió de plata del futbol espanyol, amb reforços que augmentin el nivell competitiu de l'equip.

La sortida de Maikel Mesa rumb a Tenerife

És sabut des de fa setmanes que el golejador del Reial Saragossa i amb contracte fins al juny de 2026, Maikel Mesa vol forçar la seva sortida per fitxar per l'equip de la seva terra com és el Tenerife . Mesa porta uns números espectaculars amb el club aragonès ja que en 38 partits ha marcat 11 gols i ha donat una assistència .

?? Maikel Mesa: experiencia, personalidad y gol

La pèrdua gairebé segura de Mesa obliga l'equip de Luis Fernández a fer un esforç per poder suplir una baixa tan sensible i que li pugui aportar les mateixes xifres que ho ha fet el davanter canari des que va recalar a Saragossa la temporada passada.

Roberto López és l'alternativa

El Reial Saragossa s'ha mogut ràpid i ja tindrien l'alternativa a la vacant que deixarà Maikel Mesa, i aquest no és cap altre que la mitja punta del Tenerife, cedit per la Reial Societat, Roberto López . El davanter aragonès també podria tornar als seus orígens després de signar una bona campanya a la Lliga Hypermotion en què ha jugat 37 partits i ha marcat 7 gols brindant 4 assistències .

TOP Goles Roberto López ⚽️

Tot i que el davanter aragonès té contracte amb la Reial Societat fins al juny del 2025, el Reial Saragossa estaria negociant la seva arribada a l'equip en forma d'una cessió amb opció a compra obligatòria a la finalització del seu contracte amb el club donostiarra.

Roberto López li podria donar molta mordent a dalt del Reial Saragossa, ja que és un futbolista molt hàbil i amb un gran instint de gol, que sap moure's per tot el front de l'atac i té una alta capacitat d'associació amb els jugadors del centre del camp.

Davant la marxa gairebé segura de Maikel Mesa, el Reial Saragossa assegura a Víctor Fernández un recanvi de garanties en atac per continuar mantenint el nivell de la plantilla actual, i que d'una vegada per totes pugui tornar a mirar de competir per pujar a primera divisió després d'11 anys a segona.