Muntatge amb l'estat Lluís Companys i una ombra negra al centre amb l'escut del Real Betis

Un futbolista del Betis interessa el Barça per reforçar el seu atac

El club blaugrana fixa el seu objectiu en un davanter de baix cost

El FC Barcelona cerca fórmules alternatives en forma de fitxatges low cost que li permetin fer un gran desemborsament econòmic i a canvi puguin adquirir futbolistes que puguin donar un rendiment immediat i que augmentin el nivell competitiu de la plantilla actual.

A falta que es concretin grans vendes, el club es veu lligat de mans i peus per executar una gran operació que li porti alguns dels millors jugadors del vell continent. Mentrestant, el Barça cerca solucions alternatives a baix cost i que li puguin suposar un benefici en forma de rendiment per a l'equip.

Ayoze Pérez a l'agenda culer

Un d'aquests futbolistes que estan destacant aquesta temporada i que podrien arribar per un preu força assequible hi ha el futbolista del Reial Betis Ayoze Pérez. Ayoze ha disputat 58 partits, ha anotat 15 gols i ha donat 4 assistències . A més de conformar una dupla imponent amb Isco, que ha acumulat més MPV aquesta temporada.

Ayoze Pérez • Crazy Dribbles & Genius Skills • Leicester

Ayoze té contracte amb el club andalús fins al juny del 2027 però amb una clàusula de rescissió molt assequible que ascendeix als 4 milions d'euros . Una operació que el Barça podria executar sense cap problema. Amb un estil de joc creatiu i habilitats tècniques excel·lents, Ayoze es va convertir en un dels millors jugadors d'atac de la Premier League a les 4 temporades que va militar al Leicester City .

A més, Ayoze sol actuar al perfil esquerre de l'atac, cosa que li donaria moltes opcions de fer-se amb un lloc de titular al Barça ja que és la banda en què, actualment, Xavi Hernández té vacant i que se la van rotant futbolistes com Raphinha, Joao Fèlix o Ferran Torres.

Adaptació a l'ADN Barįa

Per les característiques d'Ayoze la seva adaptació a l'equip seria molt bones, ja que és un Ayoze Pérez, jugant en parcel·la ofensiva destaca pel seu estil creatiu i habilitats tècniques excel·lents. Destaca de gran manera per la seva visió de joc i la seva capacitat per crear oportunitats de gol tant per a ell mateix com per als seus companys d'equip.

A més, el davanter canari de 30 anys té un bon control de pilota i una excel·lent mobilitat al camp, cosa que li permet jugar en diferents posicions en l'atac, amb gran polivalència ja sigui de mitja punta, davanter centre o extrem esquerre. A més, és un jugador intel·ligent i espavilat, que sap molt bé com moure's al camp per rebre passades i crear espais per generar ocasions de perill.