Muntatge amb una imatge de Marcos Llorente, futbolista de l'Atlètic de Madrid i Álvaro Vallés, porter de la UD Las Palmas. Entre ells dos, una emoticona d'un llamp

L'estadística de la UD Las Palmas que l'Atlético ha fulminat en menys de 45 minuts

El triomf dels matalassers davant dels pio-pio ha estat incontestable

Pintava bé l'Atlètic de Madrid – Las Palmas. Tots dos conjunts estan fent una bona temporada i tot feia pensar que el conjunt canari donaria guerra als de Simeone. L'Atlètic de Madrid va rebre Las Palmas en una trobada que prometia emocions i no va defraudar. L'equip local, amb la ment posada en el proper desafiament de Champions League, va presentar una alineació sense Antoine Griezmann, amb moltes càrrega de partits.

5-0. Un resultat contundent. Entre els protagonistes, Marcos Llorente va emergir com la figura estel·lar, demostrant que el seu talent no coneix de límits ni de posicions al camp.

Una victòria que es va començar a forjar en els primers minuts

Des de l'inici, l'Atlètic va imposar un ritme alt, buscant pressionar a tres quarts de camp i aprofitar qualsevol error del rival. La UD Las Palmas, fidel al seu estil, va intentar mantenir el control de la pilota i jugar des del darrere, una estratègia que aviat es tornaria en contra. La pressió blanc-i-vermella va fructificar d'hora, gràcies a l'astúcia de Llorente , que, actuant com a davanter al costat de Correa, va saber capitalitzar les relliscades defensives de l'equip visitant.

El primer gol va arribar després d'una sèrie de rebots que Llorente, amb olfacte golejador, va convertir en el primer gol del partit. No va passar gaire temps abans que el polivalent jugador tornés a deixar la seva empremta al marcador, aquesta vegada finalitzant una jugada col·lectiva amb una rematada que no va deixar opcions al porter de Las Palmas. Amb un doblet en només 20 minuts, Llorente no només consolidava l'avantatge de l'Atlètic sinó que també reafirmava la importància tàctica per a l'esquema de Simeone.

Marcos Llorente 2024 – Speed Show & Best Skills, Goals - HD

L'equip de García Pimienta, per la seva banda, no es va acovardir malgrat l'advers marcador i va buscar generar perill amb jugades que, encara que estèticament agradables, no tenien l'eficàcia necessària davant d'un Atlètic ben plantat en defensa. La insistència a treure la pilota jugada des del darrere es va convertir en una arma de doble tall per als visitants, que veien com cada pèrdua es transformava en una potencial amenaça.

La primera part s'acabava amb un 2-0 que pocs esperaven. La UD Las Palmas només havia rebut tres gols a les primeres parts dels 24 partits anteriors. Una estadística que avui l'Atlètic ha trencat ràpidament.

La segona part consolida la golejada de l'Atlètic de Madrid

El segon temps va mantenir la tònica del primer, amb un Atlètic gestionant el seu avantatge i un Las Palmas incapaç de traduir la possessió en oportunitats clares. El tercer gol de l'Atlètic, producte d'una jugada aèria que va culminar Koke, semblava tancar qualsevol esperança de remuntada per a l'equip insular. Tot i això, el futbol és impredictible, i un penal convertit per Correa, després d'una falta sobre Lino, va afegir més drama al matx.

Simeone, conscient de la càrrega de partits, va moure la banqueta amb una sèrie de canvis que van refrescar l'equip sense sacrificar-ne l'estructura. L'entrada de jugadors com Vermeeren va subratllar la profunditat d'una plantilla preparada per competir a tots els fronts.

Al final, l'Atlètic de Madrid va aconseguir una victòria còmoda que li permet encarar amb confiança els seus pròxims compromisos. L'actuació de Llorente, capaç d'exercir-se amb excel·lència en qualsevol posició, simbolitza la versatilitat i el compromís que Simeone exigeix als jugadors. Las Palmas, malgrat el resultat, va deixar centelleigs de qualitat. La bona temporada no és casualitat.

Jan Oblak també arriba a un rècord

La victòria del conjunt entrenat pel Cholo Simeone ha portat una altra bona notícia. Jan Oblak iguala José Manuel Esnaola i José Ángel Iríbar amb 156 porteries a 0 a Primera Divisió. Una xifra que l'eslovè continuarà augmentant per continuar forjant la llegenda.

Amb aquest resultat, i a l'espera dels partits que queden per disputar, l'Atlètic es col·loca quart amb 51 punts. La UD Las Palmas segueix en vuitena posició amb 35 punts. El seu objectiu de lluitar per estar en competicions europees la temporada que ve segueix ben viu.