Muntatge d'Erling Haaland a primer terme amb l'estadi Santiago Bernabeu de fons

Erling Haaland, 2024 i Reial Madrid: Tots els detalls

Erling Haaland torna a escena

Mbappé, una vegada més, deixa els aficionats del Reial Madrid esperant. Encara no se sap si vindrà el proper any, ni tan sols si vindrà algun dia. Ell sap que és el fitxatge estrella de Florentino, però ara té una competència molt forta. Haaland ha estat relacionat recentment amb l'equip merengue, cosa que deixa la seva arribada a l'equip en una situació complicada.

El noruec, amb un estil molt més discret i de perfil baix, ha demostrat que ell també és una gran estrella per la qual qualsevol equip pagaria milions sense pensar-ho. Rafaela Pimienta, la representant del jugador, ha deixat la porta oberta que el jugador pogués arribar a l'entitat madrilenya. Actualment és la joia de la corona del Manchester City i el seu equip no el deixarà anar de bon grat. Tot i això, el seu contracte podria tenir un punt cec que aviva les esperances d'altres equips.

La clàusula que podria fer servir el Reial Madrid per fitxar Erling Haaland

Pel que sembla hi ha una clàusula per la qual el jugador podria deixar l'equip el proper any per uns 200 milions, just el preu que la directiva del Bernabéu estava disposat a pagar per l'astre francès. Els aficionats del Reial Madrid comencen a fer especulacions sobre qui seria la propera gran figura de l'ofensiva de l'equip. Una part important dels fanàtics estan molt descontents amb la telenovel·la entre Mbappé i el seu equip. En aquest panorama Haaland guanya terreny.

Erling Haaland BREAKS ANOTHER RECORD - fastest to 50 Premier League goals! | Courtesy of Viaplay

Aquesta no és una informació oficial, però el que sí que és cert és que l'estatus de golejador a l'equip blanc segueix buit. Tot i que molts pensaven que la samarreta del 9 portaria el nom de Mbappé, la veritat és que Haaland també quedaria bé. Aquest estiu les cartes estan fetes, però potser l'any que ve la competència entre el noruec i el francès pot ser ferotge.