Muntatge amb l'estadi Carlos Tartiere, la figura de Viti al centre i un interrogant a la part superior esquerra

L'equip que vol endur-se a Viti del Real Oviedo

El quadre asturià accelera les gestions per retenir un dels millors atacants de la Lliga Hypermotion

El Real Oviedo busca l'ascens a la Lliga EA Sports 24 anys després de baixar. Des de llavors el conjunt asturià s'ha mantingut a la baralla per recuperar una categoria en què és un dels equips històrics encara. Aquest any, l'equip del Carlos Tartiere està implicat de ple per assolir una de les places de play off, estant ara mateix a 1 punt de la sisena posició.

L'equip que dirigeix Luis Carrión ha basat la seva bona trajectòria al campionat de lliga gràcies a fer-se molt fort a casa, on tota la temporada només ha perdut un partit i va ser per la mínima, 0 a 1, davant el Reial Valladolid. El club ja s'ha posat fil a l'agulla per mirar d'assegurar un equip que l'any que ve pugui competir en la primera divisió tan anhelada.

Retenir Viti, com un dels objectius prioritaris

I una de les claus per no perdre nivell competitiu passa per retenir un dels grans valors que té a la plantilla com és el cas de Viti, Víctor Álvarez Rozada. El davanter de Pola de Laviana està realitzant una temporada per emmarcar, ja que ha disputat 32 partits aportant 4 assistències i sent un dels jugadors més desequilibrants de l'equip d'Oviedo .

Real Oviedo: Mejores Momentos de Viti Rozada (2018-2022)

Viti és un jugador de la casa i que a aquestes alçades del curs s'està veient temptat per les diferents ofertes que arriben de la Lliga EA Sports. El contracte de Viti finalitza al juny d'aquest any, i amb la renovació encara a l'aire són diversos els equips que s'han interessat per aconseguir els seus serveis.

La UD Las Palmas vol Viti la temporada que ve

L'equip que té al seu radar Viti és la UD Las Palmas. L'equip de García Pimienta veu al futbolista de l'Oviedo un jugador versàtil, capaç d'acoblar-se a diferents posicions com són la d'interior i inclusivament de lateral . Tot i que la seva demarcació és la d'extrem, Viti ha demostrat ser un futbolista polivalent i que també pot actuar a cama canviada.

En vista que el futbolista criat al planter del club asturià pugui rubricar la renovació, Viti està esperant que el Reial Oviedo sigui un dels tres equips que pugin aquesta temporada. En cas contrari, l'extrem de 26 anys no contemplaria cap altra opció que no fos jugar a primera i, per tant, la seva sortida de l'equip de Luis Carrión estaria totalment sentenciada.