Muntatge amb l'estadi d'Ipurua i al centre la imatge d'Álvaro Tejero

El possible equip de Tejero (Eibar) la temporada que ve

El lateral dretà de l'Eibar gestiona diferents ofertes que li arriben de Primera divisió

L'Eibar està immers en plena baralla per poder pujar a la Lliga EA Sports la temporada que ve. El quadro armer ha recuperat la segona plaça d'ascens directe, després de la golejada, 5 a 1, contra l'Eldenc i que es va aprofitar de l'empat de l'Espanyol contra el Burgos.

L'equip de Joseba Etxeberria vol tornar a la màxima categoria del futbol espanyol després del seu descens l'any 2021. Amb vista a la possibilitat de tornar a la Lliga EA Sports el club basc està treballant per mirar de tancar una plantilla competitiva i retenir-ne alguns dels jugadors que són imprescindibles per mantenir el nivell competitiu de l'equip.

La continuïtat d'Álvaro Tejero condicionat per un possible ascens

Un dels futbolistes més cotitzats del quadro donostiarra és el lateral dret Álvaro Tejero. Tejero ha disputat 27 partits aquesta temporada i les seves bones actuacions han despertat l'interès d'equips de la primera divisió . El defensor madrileny condiciona la seva continuïtat a l'entitat armera el fet que l'any que ve competeixi a la primera divisió.

GOLES HISTÓRICOS | Alvaro Tejero Vs Tenerife | #EIBAR

El lateral format en les categories inferiors del Reial Madrid és un dels objectius de la UD Las Palmas . L'equip de García Pimienta porta seguint el jugador tota la campanya i veurien amb bons ulls poder reforçar el flanc dretà de la seva defensa.

Verticalitat i bona passada com a punts forts de Tejero

Álvaro Tejero compleixo amb tots els requisits per jugar a primera divisió, destacant el seu poder ofensiu i la seva gran capacitat en la correcció defensiva. Amb un perfil molt vertical, Tejero també destaca per la seva aportació en atac gràcies a la seva gran aportació a l'hora de fer la darrera passada arribant a línia de fons i obligant l'equip contrari a haver de defensar el flanc que Tejero ataca.

Tot i que no compta amb una gran corpulència, Tejero sol guanyar la majoria dels duels aeris que disputa sent una altra de les parcel·les que el lateral madrileny domina a les mil meravelles. La continuïtat de Tejero a l'Eibar encara és a l'aire, però les esperances del conjunt donostiarra és la de continuar comptant amb el lateral un any més competint a la Lliga EA Sports, categoria a la qual aspira recuperar després de 2 temporades en segona divisió .