Muntatge amb l'equip del Celta de Vigo i Gabri Veiga a la part esquerra de la imatge

Un equip TOP vol Gabri Veiga i preocupa el Celta

Al quadre vigués li surt un competidor per aconseguir el talentós migcampista

El Celta de Vigo ha salvat una temporada calamitosa en què l'equip gallec ha hagut de bregar amb els llocs de descens a segona divisió. Una mala dinàmica que es va veure reflectida amb la destitució el mes de març del tècnic madrileny Rafa Benítez.

Amb Claudio Giráldez, tècnic de la casa, s'ha aconseguit revertir la crítica situació que patia l'equip que ha pogut acabar de segellar la seva permanència a la màxima categoria del futbol espanyol. Giráldez ha aconseguit treure la màxima brillantor del seu equip amb 5 victòries en els 9 partits que ha dirigit .

Amb vista a la temporada que ve, el club ha de saldar encara els 8 milions d'euros que ha d'abonar a Rafa Benítez, i les vendes que pugui fer el club viguès seran crucials per equilibrar l'economia. Però al capítol d'entrades hi ha un nom a sobre de la taula que agrada i molt i que la tornada donaria un impuls en forma de qualitat a l'equip.

La tornada de Gabri Veiga

El migcampista de Porriño va sortir la temporada passada rumb a l'Al-Ahli de l'Aràbia Saudita , que va guanyar la carrera a diversos equips de la Premier League per aconseguir els seus serveis. El club saudita va abonar 30 milions d'euros més 6 en variables al Celta de Vigo amb un contracte que el vinculava fins al juny del 2026.

Gabri Veiga 2022/2023 - Magic Skills, Goals & Assists | HD

Després d'una temporada molt discreta de Gabri Veiga, en què només ha pogut disputar 16 partits en què ha aportat 4 gols i 3 assistències , el seu retorn a Vigo es veu amb molt bons ulls per part de la directiva del club gallec.

El poderós múscul financer de l'equip saudita unit a les urgències econòmiques del celta de Vigo va precipitar la sortida de Veiga que va signar un contracte de 15 milions d'euros per temporada, unes xifres inassumibles per al club gallec.

L'Atlètic de Madrid entra a la pugna per Veiga

Però la tornada de Veiga al Celta de Vigo on es va formar i va militar 4 temporades en què va disputar 56 partits i va aportar 11 gols , es pot veure truncada per la irrupció de l'Atlètic de Madrid que s'ha interessat en el fitxatge del futbolista gallec.

Gabri Veiga podria ser un gran reforç a la zona dels dos interiors que utilitza el Cholo Simeone i una gran ajuda per a Koke a l'eix del camp. Veiga és un futbolista dretà de tall ofensiu, dotat d'una gran tècnica i hàbil en el joc entre línies . Veiga té una gran habilitat per posar l'última passada als davanters combinat a una gran arribada des de la segona línia.

Sens dubte que l'oferta de Champions que li proposa el club matalasser pot veure minvada les aspiracions d'un Celta de Vigo que necessita reforçar el joc interior i el perfil de Gabri Veiga seria el més idoni. A falta de l'obertura del mercat, la decisió del jugador serà la que dictamini el futur més immediat.