Ferran Torres celebrant un gol

L'equip de la lliga espanyola que vol a Ferran Torres

El Barça podria vendre al 'tauró' aquest estiu i això li serviria per cometre un fitxatge que Joan Laporta i Deco anhelen

Ferran Torres ja s'ha recuperat de la lesió i està disponible per poder afrontar el tram final de temporada amb el Barça. La realitat és que aquest curs s'ha convertit en un efectiu de molt prestigi per a Xavi i ha rendit cada vegada que l'egarenc li ha brindat l'oportunitat. Aquesta podria fins i tot vaticinar-se com la millor versió mostrada pel valencià des de la seva irrupció en el futbol professional.

Suma 11 gols i 4 assistències en 32 partits disputats. I, més enllà dels números, és un dels pocs que ha pogut estirar el carro quan les coses no funcionaven a Can Barça. Així i tot, ni Xavi ni Joan Laporta ni tan sols l'afició estan convençuts que Ferran Torres hagi de seguir vestint la blaugrana.

Per això, i tot i que acaba contracte el 2027, el seu futur és una incògnita. Ell, en principi, es vol quedar a la Ciutat Comtal, però el mandatari del Barça no dubtarà a acceptar l'oferta que arribi per ell; sempre que sigui econòmicament interessant. I aquesta sembla que arribarà en les pròximes setmanes.

Ferran Torres, bescanvi

Hi ha un equip top d'Espanya que fa uns quants anys que és darrere de Ferran Torres i que ara podria estar més a prop que mai d'aconseguir el seu desitjat fitxatge. No és altre que l'Atlètic de Madrid. El  Cholo Simeone és un gran admirador de l'actitud del de Foios, així com també del seu nivell sobre el verd, i vol reclutar-lo per a l'equip blanc-i-vermell.

Aquest estiu hi podrà aspirar seriosament, ja que compta amb una carta a favor seu que pot resultar determinant. Té a veure amb Joao Félix. El Barça vol quedar-se amb el portuguès un cop s'acabi la cessió, però no té diners per pagar els 50 milions que demana l'Atlètic.

Ferran Torres - Shark Mentality. 🦈

Per això, com que el Barça valora Ferran Torres en uns 40 milions d'euros, l'entitat 'colchonero' es planteja proposar un intercanvi de jugadors, sense pasta pel mig. Enrique Cerezo perdria uns quants diners amb aquesta operació, però, per altra banda, mataria dos ocells d'un tret. Posaria punt i final d'una vegada per totes al maldecap que ha causat Joao Félix i en el seu lloc portaria gratis un jugador que fa anys que vol.

Ferran Torres, segons apunten els informes, estaria contemplant l'opció de jugar al Civitas Metropolità i no li desagradaria gens. Encara que hi hagi una mica d'overbooking a la parcel·la ofensiva dels 'colchoneros', es preveuen diverses vendes aquest estiu. A més, una cosa que juga a favor seu és que es pot acoblar a la perfecció a qualsevol lloc de la línia atacant: extrem per les dues bandes o davanter.