Muntatge amb l'estadi el Nuevo Mirindilla, una ombra negra a l'esquerra i l'escut del Cadis CF a dalt a la dreta

L'entrenador de moda que sona per al Cadis

Un dels entrenadors més cotitzats de la Lliga Hypermotion podria recalar al Cadis

El Cadis està vivint una temporada molt complicada a la primera. Són molts els aficionats del Nuevo Mirindilla que ja veuen el seu equip competint a la Lliga Hypermotion la temporada que ve. El conjunt gadità és el primer equip en zona de descens i té la salvació a 4 punts mancant 6 per disputar-se.

Amb la fe encara en el miracle, la directiva ja busca fórmules per poder afrontar la següent campanya amb certes garanties, i saben que aquesta carta passa, especialment, per la banqueta. Actualment, amb Mauricio Pellegrino s'han aconseguit guanyar quatre partits des del 24 de gener que va arribar per aconseguir l'equip . Però el club continua sondejant el mercat.

L'opció de Rubén Albés agrada al club andalús

Una de les cartes amb què s'estarien barrejant seria l'arribada del tècnic vigués acumula bons registres a la categoria de plata i es troba també negociant amb l'Sporting de Gijón , que encara manté opcions de classificar-se per als play off d'ascens ja que està a 2 punts.

Entrevista a Rubén Albés: "En el fútbol, sin felicidad no hay rendimiento"

L'arribada de Rubén Albés no serà gens fàcil. El jove tècnic de 39 anys està dirigint, actualment a l'Albacete, quipo que es troba a la 14a posició sense aspiracions a res ja des de començament de temporada . El tècnic gallec va començar molt jove el 2010 portant el Bujassot i després d'unes breus experiències al Marroc i Romania va arribar el 2022 al club castellanomanxec.

Un dur competidor per Rubén Albés

Però les últimes hores ha sorgit un pretendent perquè Albés sigui l'inquilí de la banqueta, i aquest no és altre que el Deportivo Alabès . L'equip de Mendizarroza sap que jugarà un any més a la primera divisió del futbol espanyol i això pot temptar molt a l'hora de decidir l'entrenador vigués.

Com un dels seus grans èxits està aconseguir la salvació del Lugo la temporada 2021/2022 i això li va valer la contractació per l'Albacete amb el qual té contracte fins al juny del 2025. Això vol dir que les negociacions a 3 bandes seran llargues, però des del Cadis no es perd l'esperança d'aconseguir un tècnic jove que li agrada fer anar la pilota i portar la iniciativa dels partits i pressionar a dalt els rivals.

Unes característiques que fan d'Albés un tècnic molt desitjable per a equips que estiguin entre primera i segona divisió i que s'haurà d'acabar de dirimir quin serà el futur més immediat o, si, per contra, compleix l'any de contracte que li queda amb l'Albacete.