Muntatge amb l'estadi Ciutat de València amb una ombra negra al centre i l'escut del Levante UD

El fitxatge TOP que el Llevant està a punt de tancar

Un dels ídols de l'afició granota podria tornar a casa

El Levante UD esgota els últims cartutxos que li queden per mirar de colar-se als play off d'ascens a primera divisió. L'equip valencianista es troba a 5 punts de la sisena plaça mancant 9 punts per disputar-se, de manera que el miracle encara és possible.

L'equip granota vol repetir una altra vegada jugador els play off quan ja ho va fer la temporada passada però que al final no van poder acabar per concretar ja que l'equip que, finalment, va pujar va ser el Deportivo Alabès. En la segona temporada en segona i després de l'intent frustrat de pujar l'any passat el llevant encara no perd l'esperança.

Luis Morales, la tornada més esperada del Levante UD

Però si a alguna bona notícia es poden agafar els aficionats granota és al possible retorn del seu excapità, el comandant José Luis Morales. L'atacant madrileny que va deixar el club el 2022 quan va baixar de categoria va signar amb el Vila-real un contracte de 2 temporades , que arriba al final el proper mes de juny.

José Luis Morales ● The 22 Best Goals of his Career ● Welcome to Villarreal ● El Comandante

La idea de Morales, que està rendint a un gran nivell, és la de no renovar amb el submarí groc malgrat els bons registres. Morales ha disputat 27 partits a la màxima categoria i ha aportat 6 gols . Sent un dels futbolistes més utilitzats per Marcelino García Toral, que es troba en plena baralla per accedir a llocs europeus el proper curs.

Números d'or amb el Levante UD

Més enllà dels números que Morales va aportar al Levante UD, era la icona de l'equip granota que s'encomanava a ell quan calia treure un partit endavant. Morales ha jugat un total de 311 partits amb l'elàstica del Levante UD en què ha materialitzat un total de 70 gols, en les 8 temporades que va romandre al club .

Morales deixa la porta oberta a tornar al Llevant, tot i que ofertes d'altres clubs no n'hi falten, ja que a més ho faria com a agent lliure i als 36 anys podria seguir aportant gols i experiència a l'equip.

Sense res decidit de moment, l'ariet madrileny veu l'opció de tornar a l'equip que l'ha catapultat per viure una segona aventura que aconsegueixi tornar el Llevant a la màxima categoria del futbol espanyol que va perdre el 2022.