Daniel Osvaldo, exdavanter de l'Espanyol

L'emotiu tweet de suport del RCD Espanyol a Daniel Osvaldo

L'exfutbolista de l'Espanyol va publicar un vídeo a xarxes socials en què va relatar que pateix depressió

Si preguntem qualsevol aficionat de l'Espanyol pel millor davanter que ha passat per l'equip els últims anys, molts respondran que Daniel Osvaldo. L'ariet argentí, nacionalitzat italià, que celebrava els gols simulant que disparava una metralleta va deixar una empremta tremenda al club periquito i en la seva afició. Les seves prestacions van ser tan ressenyables que fins i tot després va jugar en dos elencs top europeus com la Roma i la Juve.

Des de llavors, l'atacant, ja retirat, havia passat a l'ostracisme. Fins ara. Ahir ahir a la tarda, Daniel Osvaldo va publicar un vídeo al seu perfil d'Instagram d'una durada aproximada de 10 minuts en què informava que pateix depressió.

Això, a més, l'ha fet caure en algunes addiccions com les drogues i l'alcohol. Això sí, l'italià està per la feina de sortir d'aquesta complexa situació anímica i vol recuperar-se com més aviat millor. “No em vull victimitzar, em vull obligar a no caure en els mateixos errors. I sento que si tots ho saben, no em podré escapar i tant de bo pugui tornar a ser el d'abans algun dia. Només”, comenta.

El missatge d'ànim de l'espanyol

L'Espanyol, club que, com dèiem, guarda un record especial de l'ariet. Va anotar 20 gols en els 45 partits que va disputar com a blanc-i-blau i va omplir de gresca en diverses ocasions les grades del RCDE Stadium. Va jugar durant tan sols una temporada i mitja, però va deixar una empremta inoblidable.

Aprofitant la situació, l'Espanyol ha volgut donar suport a Daniel Osvaldo. El club va publicar una imatge de l'italià-argentí celebrant un gol amb la carcassa blanc-i-blava amb un missatge d'ànim. "El #RCDE vol enviar tot el suport al seu exjugador Pablo Daniel Osvaldo, que ha reconegut públicament patir una depressió que l'ha portat a caure en addiccions. Estem amb tu, Dani! Ànim i força en aquests moments complicats!", resava el post.

Els motius que han portat Osvaldo a la depressió

Un dels últims escàndols públics que ha protagonitzat Daniel Osvaldo ha estat el de la seva ruptura amb la periodista Daniela Ballester . De fet, aquesta ha estat la quarta dona. Evidentment, aquest no ha estat l'únic motiu, però sí el que ha desencadenat aquest crit de socors públic de l'exfutbolista.

"Les coses que faig no estan bé. Les decisions que prenc a la meva vida, que no estan bé. L'enuig que tinc amb el món i amb molta gent i tenen a veure amb mi, amb la meva malaltia, amb la meva falta d'autoestima, amb la meva depressió i amb les meves males decisions", va concloure.