Muntatge amb Joan Laporta i Florentino Pérez a primer terme. De fons, l'estadi de San Mamés

Diferències entre Joan Laporta i Florentino Pérez

Tots dos Presidents són molt carismàtics però hi ha molta diferència entre ells dos

Els camins del Senyor són inescrutables i els del Senyor Pérez, també. Els d'en Joan, no tant (és més "campuxanu"). Fiques el nom de Florentino Pérez a Google. D'entrada cerques a on viu i dius... El què?

Detall de Google
Google | Google

A més d'un ja li agradaria que visqués aquí. Presidenteee, Presidenteee! És el principal accionista de la seva empresa ACS, empresa que factura al dia uns 100 milions d'euros. Té un patrimoni d'1.4 bilions de dòlars. (feu els càlculs vosaltres mateixos a euros, jo no en tinc ganes. Amb tants zeros em perdo) En Joan Laporta, no li arriba ni a la sola de la sabata.

El seu patrimoni està estimat entre 10 i 50 milions d'euros. I no viu al "Palacio de la Moncloa". Viu a la Diagonal, en un àtic. El Tito Floren és empresari, enginyer, dirigent esportiu i expolític. Per la seva banda, en Laporta, és advocat, empresari, dirigent esportiu, també expolític i durant un temps va tenir un elefant blau.

Un passeja la "Marca España" per tot arreu i l'altre "som més que un Club" reivindicant el nacionalisme català. Floren, fitxa a cop de talonari, en Joan tira de la cantera, Recordeu que, Iniesta, Busquets, Piqué, Messi, Xavi, van sortir d'allà. Ara, el talonari d'en Joan està en hores baixes i l'aigua arriba al coll. Però no us preocupeu que com tots sabem, els catalans de pedres en fem pans.

Els estadis

La "carmanyola" del RM ha costat uns 893 milions d'euros i té un sostre i una gespa retràctils, una nova tecnologia d'irrigació, pantalla LED 360 graus, millora dels accessos i un centre comercial. El del Barça, 1.070 milions. Sostre tapat i es modernitzarà la façana. Això sí, hi cabran 105.000 espectadors ( la carmanyola, 85.000).

Una diferència de quasi 200 milions i només arreglem la façana i tapem el sostre? Llavors venen els interessos: Al RM els hi han deixat a un 2,5%. Al Barça? 5,5%. Ens foten per tots cantons! Ja em disculpareu, però, aquí es nota qui sap negociar.

L'any 2025, al Florentino se li acaba el seu mandat. Al Laporta, en el 2026. A no ser què li vingui un elefant blau abans. La qüestió és, qui serà el nou president d'aquests dos clubs? Continuarà el Pérez o com diuen per allà, podria ser Rafa Nadal? I a Can Barça? Piqué? Roures? Facin les seves apostes. Així i tot, Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure.