Muntatge amb Vinicius Junior lesionat a la gespa i una sirena vermella a dalt a la dreta

Cop dur per a Vinicius amb vistes al Clàssic

L'extrem brasiler va acabar lesionat contra el Manchester City i és dubte per al Clàssic

La intensitat del partit contra el Manchester City a la tornada dels quarts de final de la Champions League disputada ahir a l'Etihad Stadium podria derivar en un saldo negatiu per als efectius blancs de cara al proper Clàssic contra el FC Barcelona de diumenge al Santiago Bernabéu.

Man City vs Real Madrid (1-1) | Extended Highlights & Penalty Shootout | Champions League 2023/24

Molts jugadors van acabar extenuats després de 120 minuts d'un ritme frenètic que va imprimir el Manchester City i que va deixar diversos futbolistes del Reial Madrid molt tocats . Un d'ells va ser Carvajal que va estar, altament, exigit primer per Grealish i després per Doku, que acabaria amb el lateral madridista demanant el canvi al minut 110 de partit.

Vinicius Junior, seria dubte per al Clàssic

Un altre dels futbolistes que van arribar al límit físic va ser Vinicius Junior. L'extrem brasiler va ser assecat pel lateral Walker que li va guanyar tots els duels físics i que va exigir un enorme desgast mental i físic al jugador del Reial Madrid.

Amb tot això, Vinicius va haver de demanar el canvi al minut 102 de matx ja que les seves cames ja no donaven per a més . El brasiler va quedar, completament, tes després d'una carrera en una disputa amb Walker i en què es va veure superat per l'anglès, i on les cames van dir prou.

Mancant una exploració més a fons per saber l'abast del problema de Vinicius, es podria tractar d'una forta sobrecàrrega muscular que ho farien ser dubte en el partit contra el Barça . Només en el cas que a nivell muscular no se n'hagi ressentit gaire podria participar al transcendental partit de lliga contra el Barça.

Desgast de la pròrroga i un dia menys de descans

I és que les seqüeles que poden deixar els esforços físics a què van ser sotmesos els jugadors del Reial Madrid podrien tenir conseqüències de cara al partit contra el Barça. El Madrid ha disputat 30 minuts més d'eliminatòria i ha deixat una part de tocats important, i amb un dia menys per poder recuperar-se.

Tot plegat podria ser un hàndicap important per a l'equip de Carlo Ancelotti, que també va veure com la seva altra estrella, Rodrygo, va haver de demanar el canvi exhaust al minut 84 del matx. A falta que el club informi dels diferents comunicats mèdics dels futbolistes, el que és clar és que el desgast físic i mental del Reial Madrid es podria ressentir en el partit de diumenge que ve davant el FC Barcelona.