Muntatge amb Ronald Araujo abraçant-se a un company i amb un cor a dalt a l'esquerra

Ronald Araujo es pronuncia després de ser expulsat

El central uruguaià publica un emotiu missatge que tranquil·litza l'afició culer

Ronald Araujo va ser un dels protagonistes del partit de tornada de la Champions League contra el PSG, celebrat a l'estadi olímpic Lluís Companys. Araujo va ser expulsat amb vermella directa al minut 29 de matx per enderrocar Barcola quan es podia plantar només davant de la porteria de Marc André Ter Stegen.

Aquesta expulsió tan primerenca va condicionar la resta del partit ja que l'equip blaugrana va haver de jugar amb inferioritat numèrica i, a més, el tècnic Xavi Hernández va haver de sacrificar Lamine Yamal substituint-lo per Íñigo Martínez i poder mantenir la línia defensiva amb 4 unitats per defensar el resultat provisional que era favorable en aquell moment als culers.

Missatge d'agraïment de Ronald Araujo als aficionats blaugranes

El central uruguaià i capità del FC Barcelona va voler agrair el suport incondicional dels aficionats blaugranes que van ser presents a l'estadi olímpic Lluís Companys. Araujo va voler mostrar la seva gratitud pujant un missatge molt emotiu al seu compte personal d'Instagram.

Araujo deia: ''El futbol que tantes alegries em va donar, ara em colpeja dur. Agraeixo a tots aquells que estan incondicionalment al meu costat, als meus companys que ho van deixar tot al camp, ia l'afició que va creure en aquest equip fins al final. Em sap greu no donar-los aquesta alegria. 🙏🏾 Ho tornarem a intentar. Força Barça, ara i sempre! 🔴🔵🦍 ''

El missatge d'Araujo va tenir repercussió entre alguns dels seus companys que van mostrar suport i aprovació incondicional. Van ser el cas de Pau Cubarsí que va reaccionar amb un “Sempre amb tu, guerrer”, mentre Fermín López va escriure: Sempre amb tu, germà”.

Araujo estarà a la presentació de la 19a edició de Relats Solidaris de l'Esport

Ronald Araujo serà protagonista aquest dijous a la 19a edició de Relats Solidaris de l'Esport on és padrí , i on podrà compartir l'esdeveniment amb el seu compatriota, i davanter del Girona CF Cristhian Stuani. L'acte es durà a terme a les 13h a l'Antiga Fàbrica Damm.

Els beneficis que s'aconsegueixin amb la venda del llibre es destinaran a la Fundació Enriqueta Villavecchia, una entitat que treballa per millorar les condicions de vida dels nens amb malalties oncològiques . Amb la vermella vista al partit contra el PSG, Ronald Araujo sap que no podrà disputar el primer partit de la propera edició de la Champions League.