Plantilla Celta 2024

Es confirma la sortida d'un jugador del Celta

Rafa Benítez va apostar per ell i ara marxarà gratis

La temporada del centenari no ha estat tan extraordinària com s'esperava a Vigo. L'equip local, el Celta, ha estat durant gran part del curs batallant per no baixar i la preocupació ha prevalgut per sobre de la il·lusió. Encara que l'objectiu de la permanència encara no està segellat, resten 5 jornades i estan 5 punts per sobre del pou, a la direcció esportiva comença a valorar la confecció del planter per al pròxim any.

Els celtiñas anhelen poder abandonar aquesta tendència que els ha absorbit les últimes temporades d'habitar a la zona baixa, fer un pas endavant i poder aspirar a reptes més ambiciosos. Per això, són conscients que hi ha d'haver una revolució a la seva plantilla. I el primer pas perquè es produeixi és donar sortida als jugadors que no compten en absolut.

Un d'ells és Renato Tapia, que acaba contracte aquest mes de juny. El peruà no renovarà sota cap circumstància, ja que ha rendit molt per sota de les expectatives. Això sí, marxarà com a agent lliure i no deixarà compensació econòmica alguna a les arques del Celta; i el culpable és Rafa Benítez.

El cas de Renato Tapia

El migcampista inca va arribar al club celeste el 2020 i els seus primers anys a Vigo van ser realment positius. Tot i això, a finals del passat curs el seu nivell va començar a baixar i al Cetla ja es van plantejar vendre'l. Ho havien de fer perquè sabien que el 2024 acabava contracte i, si no sortia el 2023, marxaria gratis aquest any.

Així i tot, Rafa Benítez, quan va ser seleccionat com el nou entrenador de l'equip gallec, va sol·licitar que Renato Tapia pogués quedar-se i al final així va acabar passant. No obstant això, la seva aposta no va tenir cap efecte positiu, ja que el peruà ha mostrat un baix nivell en els 19 partits que ha disputat; zero gols i assistències. Ara, doncs, abandonarà l'elenc viguès deixant una sensació una mica amarga.

¡PARTIDAZO de RENATO TAPIA en ESPAÑA: GENERA DOS OCASIONES de GOL!

El futur de Renato Tàpia

Tot i la fluixa versió que ha mostrat aquest curs, Renato Tapia compta amb diverses ofertes sobre la taula de cara a les pròximes temporades. Dues, procedents des de LaLiga; són les de l' Osasuna i del Getafe. A la Premier League també hi han mostrat interès dos clubs: Crystal Palace i Brentford.

Amb tot, el peruà tancarà aquest estiu un cicle de quatre anys amb el Celta de Vigo. Això sí, ho farà sense haver anotat cap gol als 118 partits que de moment ha disputat amb la samarra de l'elenc vigués. La xifra es pot quedar estancada allà, ja que actualment s'està recuperant d'una lesió que el va apartar dels terrenys de joc ja fa prop de dos mesos.