Home parlant en un podi amb el logotip del Chelsea FC i un estadi de fons.

El Chelsea s'avança: Cop dur per al Barça, que perd el fitxatge desitjat

Els blues són més hàbils i prenen al Barça una de les perles brasileres

El Barça continua treballant amb l'objectiu de conformar una plantilla capacitada per guanyar títols importants la propera campanya. Des dels despatxos del Camp Nou s'està intentant acontentar Flick amb les peticions que ha fet al club, afegit a altres futbolistes que la direcció esportiva, liderada per Deco, troba imprescindibles per al curs vinent.

A Can Barça no es perd de vista els joves talents que puguin arribar a la ciutat comtal i despuntar, com ja han fet aquest any els jugadors del planter Lamine Yamal i Pau Cubarsí. Però des del club es veu amb incredulitat com un dels seus principals competidors, el Chelsea, ha aconseguit una de les perles brasileres més cotitzades del panorama mundial. El Barça es queda amb la mel als llavis.

Willian Estevão 'Messinho' pescat pel Chelsea

Segons ha confirmat el periodista Fabrizio Romano, els blues abonen al Palmeiras 45 milions d'euros més 20 milions més en concepte de variables de fàcil consecució. L'equip brasiler, amb què tenia contracte fins al 2026, manté el 70% dels drets federatius, mentre que el 30% restant estan en possessió de la família i els agents del davanter. El jugador signa un contracte que el vincularà fins al 2033.

Si es compleix el que s'estipula, el Palmeiras podria fer caixa, i ingressar 45'5 milions d'euros pel jove i hàbil extrem dretà de 17 anys. Estevao, conegut com a 'Messinho' signarà per l'equip de Stamford Bridge i no tindrà clàusula de rescissió. Seguirà jugant al Palmeiras fins que es disputi el Mundial de Clubs, i ja amb la majoria d'edat aterrarà a Stamford Bridge.

'Messinho' pólvora per al Chelsea

El futbolista de l'estat Sao Paolo ha estat un dels grans anhels de diversos clubs europeus, que hi han vist en ell un talent innat per la seva gran capacitat de regatejar, encarar a l'un contra un i desequilibrar per banda dreta. També sap traçar molt bé diagonals cap al centre per armar el xut amb la cama hàbil que és l'esquerra.

La capacitat de producció golejadora i futbolística havia portat molts a batejar-lo com el nou Messi brasiler, ja que a la seva curta edat ha demostrat un talent superlatiu sobre els terrenys de joc. A l'equip de Vincenzo Maresca podrà ocupar qualsevol de les 3 mitjes puntes amb què disposa el tècnic italià. Amb això aportarà un punt d'espurna i electricitat a l'equip, i una molt bona connexió amb davanters com Nicolas Jackson.

Amb aquesta notícia el Barça es queda sense un jugador que feia molt de temps que seguia i que hagués hagut d'encaixar a l'extrem esquerre, on 'Messinho' sol buscar el desbordament per fora i el centre a l'àrea rival. Tenint en compte que un altre esquerrà d'or com Lamine Yamal és un fix al flanc dret del quadre blaugrana.