Hansi Flick en roda de premsa després d'un partit de la Champions League

El central que vol Hansi Flick: El Barça pot pagar el que demanen per ell?

Hansi Flick, en cas d'arribar al Barça prepara una revolució a la parcel·la defensiva

Des de l'anunci de l'adéu de Xavi Hernández al final d'aquesta temporada, un dels noms que ha cobrat molt protagonisme ha estat el de Hansi Flick, l'actual seleccionador alemany. I és que ja s'han pogut saber algunes de les condicions que posaria el club en cas d'arribar quant a la configuració de la plantilla.

Flick posa damunt la taula del Barça diversos noms tant pel que fa a entrades com a sortides. El Barça necessita vendre actius per equilibrar el sostre salarial, però sense renunciar a fitxar jugadors que puguin mantenir el nivell de la plantilla, i que fet i fet pugui seguir lluitant per guanyar competicions.

Jules Koundé, Íñigo Martínez ni Andreas Christensen transferibles

Flick ha manifestat que els tres centrals serien transferibles i que, per tant, no hi té absoluta confiança per a la temporada que ve si acabés acceptant el càrrec de primer entrenador. En aquest sentit, també està damunt de la taula la renovació d'Araujo la qual es troba encallada i amb la incertesa que el central uruguaià pugui fitxar per algun gran d'Europa, ja que ofertes no n'hi falten. En canvi sembla que Cubarsí, una de les sorpreses agradables de la temporada sí que té el lloc assegurat.

Flick demana a Edmond Tapsoba

El tècnic alemany ho té molt clar, i ha posat a sobre de la taula de Deco el nom del central del Bayer Leverkusen. El central de 25 anys destaca per la seva envergadura física i el domini del joc aeri. Aquesta temporada ha disputat 18 partits a la Bundesliga, i ha aconseguit anotar 3 gols a totes les competicions. El seu equip, el Bayer Leverkusen està fent una temporada per emmarcar, i és líder en solitari de la Bundesliga amb 8 punts d'avantatge respecte el Bayern Munic.

40 milions d'euros separen l'internacional per Burkina Faso del Barça

Un dels handicaps de l'operació és el cost del jove central, ja que està taxat en 40 milions d'euros i, a més, té altres pretendents com Chelsea o Tottenham que també volen aconseguir els serveis del central. Acaba contracte el 30 de juny de 2028 de manera que difícilment el seu actual equip rebaixi molt el preu. El Barça haurà de moure algunes fitxes i facilitar algunes sortides si vol acontentar els desitjos de Flick i continuar apostant per jugadors joves de la casa i d'altres de més contrastats a nivell continental.